Ana sayfa Sosyal Medya Ekranlara dönmeye hazırlanan Buse Varol sarışın oldu sosyal medya ikiye bölündü!..

Ekranlara dönmeye hazırlanan Buse Varol sarışın oldu sosyal medya ikiye bölündü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı ‘Yasemin’ karakteri ile tanınan oyuncu Buse Varol, Şehrin Melekleri, Sevda Kuşun Kanadında, Kış Güneşi, Rüya, Dostlar Mahallesi ve Payitaht Abdülhamid’in de aralarında bulunduğu pek çok yapımda rol aldı.

Oyuncu en son 2018 yılında ‘Mislimelek’ karakteri ile TRT1 ekranındaki Payitaht Abdülhamid dizisinde rol aldı. Şarkıcı Alişan ile evli olan Buse Varol, ekranlara verdiği arada iki çocuğuyla ilgilendi.

4 yıllık aradan sonra yeniden setlere dönmeye hazırlanan Buse Varol imajını yeniledi. Uzun süredir  koyu renk olan saçlarını sarı renge boyatan Buse Varol, çok farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı.

Ekranlara dönmeye hazırlanan Buse Varol sarışın oldu sosyal medya ikiye bölündü!.. 7

Son halini instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncunun yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncunun 1.4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında bazı takipçileri fotoğrafa, “Eski haline geri dön” şeklinde yorum yaptı.

Bazı takipçileri ise sarı saçı Buse Varol’a çok yakıştırdı. Buse Varol’un yeni imajı Amine Gülşe ve Demet Akalın tarafından çok beğenildi.

Daha önce verdiği bir röportajda, Ocak ayında bir projede yer alacağını ve farklı bir karakteri canlandıracağını söyleyen Buse Varol proje ile ilgili detay vermemişti. Oyuncunun, yeni rolü için mi imaj değişikliğine gittiği merak konusu oldu.