Ana sayfa Dizi Haberleri Büşra Develi öyle konuştu ki, Akıncı dizisinden beklentiyi tavan yaptırdı!

Büşra Develi öyle konuştu ki, Akıncı dizisinden beklentiyi tavan yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akıncı dizisi yakında atv ekranında izleyicilerle buluşacak. Şimdiye kadar sadece bir fragman yayınlandı. Onun dışında diziden fazla bilgi yok. Ancak başrol oyuncusu Büşra Develi, daha önce yaptığı açıklamada Ağustos ayından bu yana sette olduklarını, kasmadan en güzeli ortaya çıkarmak için titizlikle çalıştıklarını söylemişti

Büşra Develi, rol arkadaşı Şükrü Özyıldız ile iyi bir uyum yakaladı. İkilinin yüksek enerjileri de Vogue dergisi için yapılan çekimlerde kendisini gösterdi. Akıncı dizisinin konseptine de uygun bir çekim gerçekleştirildi. Dizi TV tarafından görüntülenen bu çekimlerde konuşan Büşra Develi, sette çok keyifle çalıştıklarını anlattı. “Şükrü ile çalışmaktan da keyif alıyorum” diyen Büşra Develi’ye partneri de aynı şekilde yanıt verince, birbirlerine bakarak gülümsediler. O an bile ikilinin başrol için ne kadar doğru bir seçim olduğunu anlatmaya yetiyordu.

Büşra Develi öyle konuştu ki, Akıncı dizisinden beklentiyi tavan yaptırdı! 7

Akıncı nasıl bir dizi olacak? Bu kadar yoğun ve uzun süren çalışmaların ardından ortaya çok farklı ve iyi bir dizi çıkması bekleniyor. Büşra Develi de izleyicilerin yüreklerine su serpen, şu sözleri söyledi: “Gerçekten Şükrü’nün de dediği gibi çok fazla emek var. Benim daha önce deneyimlemediğim bir iş. Aksiyon odaklı bir iş. Farklı bir şey çıkıyor. Biz de zaten çok az şey biliyoruz, çıkan sahnelerle ilgili. Çok küçük küçük parçalar böyle kokluyoruz neredeyse. İzlemiyoruz bile. Bütününü izlemek için de sabırsızlanıyoruz her geçen gün.”

Kimsenin deneyimlemediği kadar farklı bir dizi geldiğini Şükrü Özyıldız özellikle ifade etti. Akıncı bu sözlerden sonra daha da dikkat çekecektir.

Videodan röportajı ve tüm detayları izleyebilirsiniz:

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki mücadelesini anlatan Akıncı dizisi için tüm ekip Ağustos ayından bu yana hem yoğun hem de titiz bir çalışma yürütüyor…

Akıncı dizisinin ilk fragmanı da izleyicilerden büyük ilgi görmüştü: