Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız’ın iddiası büyük! Akıncı beklentilerin çok üzerinde bir dizi olacak!

Şükrü Özyıldız’ın iddiası büyük! Akıncı beklentilerin çok üzerinde bir dizi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Akıncı dizisinin iki başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, birbirlerine çok yakıştı. İkilinin göz alıcı uyumları ve yüksek enerjileri dizi için çok önemli bir artı olacak. Vogue dergisi için yapılan özel çekimlerde bu uyum hali kendisini çok daha net bir şekilde gösterdi.

Dizi TV programında bu özel çekimlerden görüntüler yayınlandı, oyuncuların dizi hakkındaki sözleri de ekrana yansıtıldı. Şükrü Özyıldız çok iddialı konuştu. Oyuncu, “İzlediğimiz her göründü, çektikten sonra sahneleri, beklentilerimizin çok üzerinde çıkıyor” dedi.

Beklentilerin üzerinde sonuçlar almalarının heyecanı artırdığını ifade eden Şükrü Özyıldız, ekip olarak da ekranda yer alma konusunda sabırsızlaştıklarını ifade etti. Ünlü oyuncu, “Ben çok heyecanlıyım. İnanılmaz heyecanlıyım. Kelimelerle ifade edemeyecek kadar heyecanlıyım. Beklentimin çok üzerinde bir şey çıkıyor. O kadar emek var ki, güzel bir şey geliyor” dedi.

Sürprizi bozmamak adına çok fazla detay vermek istemeyen Şükrü Özyıldız, tüm dizi hayranlarına Akıncı konusunda çok olumlu izlenimler aktardı ve heyecanı da artırdı.

Videodan röportajı ve tüm detayları izleyebilirsiniz:

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki mücadelesini anlatan Akıncı dizisi için tüm ekip Ağustos ayından bu yana hem yoğun hem de titiz bir çalışma yürütüyor…

Akıncı dizisinin ilk fragmanı da izleyicilerden büyük ilgi görmüştü: