Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Büşra Pekin, Dilber Ay rolü için Amerika’dan malzeme gelmeyince, büyük bir risk aldı!

Büşra Pekin, Dilber Ay rolü için Amerika’dan malzeme gelmeyince, büyük bir risk aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok Güzel Hareketler Bunlar projesi ile parlayan isimlerden birisi de Büşra Pekin olmuştu. Genç oyuncu ilk ünlü olduğu dönemde fazla kilolarıyla biliniyordu. Oyuncu, gösterime giren Dilberay rolü için de kilo almak durumunda kaldı.

Ünlü sanatçı Dilber Ay’ın hayatını anlatan sinema filminin başrolünde yer alan Büşra Pekin, kilolu görünmek için Amerika’dan beklenen özel malzemenin pandemi koşullarında gelmemesi nedeniyle kilo almak zorunda kaldığını söyledi.

Ünlü oyuncu, Gain’de katıldığı Dayı Şov programında şöyle konuştu: “Rolün bir diğer zor yanı ise şu oldu. Pandemi öncesinde Amerika’dan bazı malzemeler gelecekti ama onlar gelmeyince fiziksel olarak benzeyebilmek için kilo aldım ve role böyle hazırlandım. Daha da iyi oldu.”

Büşra Pekin, Dilber Ay rolü için Amerika'dan malzeme gelmeyince, büyük bir risk aldı! 7

Dilber Ay’ın videolarını izleyerek rolüne hazırlandığını anlatan oyuncu, 60 yaşındaki halini izlediği ünlü sanatçının 19 yaşındaki haliyle empati kurmaya çaba harcadı. Büşra Pekin,
Dilber Ay’ın dilinin tek bir yöreye ait olmadığını, bu sebeple konuşmalar üzerine epey çalıştığını söyledi.

Oyunculuk serüveninin Çok Güzel Hareketler Bunlar’da başladığını söyleyen Büşra Pekin, bundan mutsuz olmadığını ifade etti. Oyuncu, “Konservatuar bitince BKM’de yazıp oynuyorduk, birden TV projesine dönüştü. Anlık olarak hareket edebilme yeteneğimi çok iyi geliştirdim burada” ifadelerini kullandı.