Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin yayın tarihi ile ilgili tüyo Büşra Pekin’den geldi!..

Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin yayın tarihi ile ilgili tüyo Büşra Pekin’den geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü senarist Gülse Birsel’in Disney Plus dijital platformu için çektiği ve uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı Yılbaşı Gecesi adlı filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Filmin çekimleri sona erdikten sonra sosyal medyada paylaşılan görüntüler ünlü senaristin yeni projesini sabırsızlıkla bekleyen hayranları arasında heyecan dozunu da iyice artırdı.

Yılbaşı Gecesi adlı filmin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Filmin oyuncusu Büşra Pekin’in Gülse Birsel’in son instagram paylaşımının altına yaptığı yorum ise filmin yayın tarihi ile ilgili tüyo olarak algılandı.

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesi'nin yayın tarihi ile ilgili tüyo Büşra Pekin'den geldi!.. 8

Gülse Birsel, son sosyal medya paylaşımında filmden görüntüleri “Çekim o gün bitti, biz o gün bu gündür montajdayız” notuyla yayınladı. Büşra Pekin ise fotoğrafların altına; “En son ne zaman beklemiştim yılbaşı gelsin diye. Çocukken. Bi de şimdi” yorumunu yaptı. Bu yorum, filmin yılbaşına yakın bir tarihte Disney Plus’ta izleyici ile buluşacağının sinyallerini verdi.

Merakla beklenen Yılbaşı Gecesi filminin kadrosunda Gülse Birsel ile birlikte Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk ve Ayta Sözeri yer alıyor.

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesi'nin yayın tarihi ile ilgili tüyo Büşra Pekin'den geldi!.. 9

Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatılacağı filmin konusu şöyle;  Pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada yılbaşı gecesinde buluşmaya hazırlanan Didem, yılbaşı sabahında aldığı tatsız bir haber alır. Son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı geceyi kötü geçirmemesi için çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların çağrıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir gece geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.