Ana sayfa Sosyal Medya Hasan Can Kaya’nın yeni filmi Çok Aşk’ın kadrosu yıkılıyor!..

Hasan Can Kaya’nın yeni filmi Çok Aşk’ın kadrosu yıkılıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Youtube’da yayınladığı videolarla fenomen olan Hasan Can Kaya geçtiğimiz Ocak ayında önemli bir anlaşmaya imza atmış ve Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformuna geçmişti.

Youtube’daki videolarını Exxen platformuna taşıyan Kaya, burada da yine patlama yaptı. Hasan Can Kaya’nın Exxen’de yayınlanan Konuşanlar programının tüm bölümleri toplamda 40 milyonun üzerinde izlenme ile rekor kırdı.

Türkiye’deki tüm dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaşan Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Çok Aşk adlı filmin çekimleri başladı. Filmin oyuncu kadrosunda Hasan Can Kaya’nın yanı sıra, Uğur Yücel, Şebnem Sönmez ve Büşra Pekin’in de aralarında bulunduğu yetenekli isimler rol alıyor.

Hasan Can Kaya'nın yeni filmi Çok Aşk'ın kadrosu yıkılıyor!.. 8

Nulook Kutu Film’in yapımcılığında çekilen Çok Aşk’ın yönetmenliğini, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Gupse Özay gibi ünlü komedi kalemlerinin filmlerini yöneterek, komedi sektöründe iyi bir isim yapan başarılı yönetmen Kıvanç Baruönü yapıyor.

Hasan Can Kaya'nın yeni filmi Çok Aşk'ın kadrosu yıkılıyor!.. 9

Sosyal medya hesabında filmin çekimlerinin başladığını duyuran Büşra Pekin, Hasan Can Kaya ile birlikte fotoğrafını paylaşarak, “Film için biraz değişikliğe gidildi, bir kısmını görüyorsunuz bir kısmı sonra” notunu düştü.

Hasan Can Kaya fanlarını heyecanlandıran romantik komedi türündeki filmin şubat ayında sömestr sezonunda vizyona girmesi öngörülüyor.