Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in parlayan yıldızı Oğulcan’ı canlandıran Cihan Şimşek ile sevgilisinin çok ilginç gerçeği!

Kardeşlerim’in parlayan yıldızı Oğulcan’ı canlandıran Cihan Şimşek ile sevgilisinin çok ilginç gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde öne çıkan oyunculardan birisi de Cihan Şimşek oldu… Oğulcan karakterini canlandıran oyuncu, kendisi için her şeyi iyi gittiğini söyledi. Cumartesi akşamları atv’de yayınlanan dizide Oğulcan ile Harika karakterlerinin son haftalarda senarist tarafından öne çıkartıldığını görüyoruz.

Cihan Şimşek, bu gelişmeden çok memnun. Oyuncu, başarılı devam eden hikayenin etkili genç oyuncularından birisi oldu… Bir arkadaşı ile alışveriş yaparken görüntülenen genç oyuncu, “Reytinglerimiz iyi, seyircinin takdirini alabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Birçok kişiyi kendisine örnek aldığını belirten Cihan Şimşek, özellikle Aras Bulut İynemli’nin ismini verdi. En son Çukur dizisinde 4 sezon boyunca çok başarılı bir performans ortaya koyan Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ta yayınlanacak Atatürk dizisi için çalışmalarını sürdürüyor.

Cihan Şimşek ise kendisine Aras Bulut İynemli’yi örnek aldığını çok net bir şekilde ifade etti. Oyuncu, “Aras’ı çok seviyorum” diyen oyuncu, bugüne kadar birlikte bir projede yer almadıklarını da ifade etti. Aras Bulut İynemli ile aynı projede yer almayı çok arzu ettiğini belirten oyuncu, “Oynamaktan çok keyif alırım” dedi.

Kardeşlerim'in parlayan yıldızı Oğulcan'ı canlandıran Cihan Şimşek ile sevgilisinin çok ilginç gerçeği! 7

9 yıldır Sinem Şimşek ile aşk yaşayan oyuncu, ilişkisinin de iyi gittiğini söyledi. Evlenme planları yapan ikili, aynı soyada sahip oldukları için sanki evliymiş zannediliyor.

Cihan Şimşek, “Sinem ailesiyle görüşmediği için soyadını kullanmak istemiyor. Sinem de tüm sosyal medya hesaplarını Şimşek olarak açtı” ifadesini kullandı. Sinem hanım henüz evli olmamalarına rağmen sevgilisinin soyadını kullanmak istiyor.

Cihan Şimşek, haftanın 6 günü çalıştığını ve çok yoğun bir programlarının olduğunu anlattı.