Ana sayfa Dizi Fragmanları Bütün gerçekler ortaya çıksın! Hercai dizisi için son umut!

Bütün gerçekler ortaya çıksın! Hercai dizisi için son umut!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisinin 41. yeni bölümü 2 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Dizinin reytinglerinin iyice düşüş yaşaması nedeniyle sıkıntıların arttığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Total grubunda güçlü bir izleyicisi bulunan dizi, bu sayede ayakta durabiliyor. Ancak burada da zayıflama eğilimi devam ediyor.

Hercai dizisinin en büyük umudu da zaten total grubu izleyicileri. Şayet dizinin hikayesinde sırların ortaya çıkmasına yönelik önemli adımlar etkili şekilde gelir ise, reytingin zayıflamasının durdurulması beklenebilir.  Aslında bu son umut gibi bir şey. AB ve ABC1’de zayıf olan dizi, total ile ayakta duruyor ve bu kitlenin kaybedilmemesi şart.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin final yapacağına yönelik söylentiler de çıktı. Ancak bu söylentileri haklı çıkartacak bir resmi açıklama yok. Dizi yoluna devam ediyor.

Hercai’nin 41. yeni bölümünde ise gerçeklerin ortaya çıkmasına yönelik olarak beklentiler arttı. İzleyiciler senaryonun hızlı ilerlemesinden memnun. 3. sezon hikayenin detayları noktasında iyi başladı.

Hercai dizisinde sırlar ortaya dökülecek mi? Miran ve Reyyan aşkı nereye savrulacak? Geçmişe dair bütün gerçekler ortaya çıkmalı… İşte dizinin 41. bölümünden 2. fragman: