Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük sınav başlıyor! Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’ya rakip geldi

Büyük sınav başlıyor! Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova’ya rakip geldi

tarafından ker_def

Perşembe rekabetine yeni bir dizi katılıyor… Show TV ekranında 5 Kasım Perşembe akşamı yani bu akşam yeni dizi Alev Alev’in ilk bölümü yayınlanacak. Güçlü bir oyuncu kadrosu, farklı bir hikaye ve kadın izleyicileri cezbedecek 3 güçlü kadın vurgusu… Alev Alev dizisinin ilk bölümünün nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın liderliğinde Mucize Doktor’un müthiş başarısını sürdürdüğü Perşembe akşamları, TRT1 ekranında da Kalk Gidelim dizisiyle birlikte 3 yapım var. Alev Alev reyting rekabetinde nasıl bir değişime neden olacak herkes merakla bekliyor. İlk bölümün reyting sonuçları gelecek hakkında bilgi verecek.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek. Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar.

Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

Alev Alev, bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de!