Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde bu günleri de mi görecektik!

Benim Adım Melek dizisinde bu günleri de mi görecektik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde yeni bölümler yeni gelişmelere gebe… 38 bölümü geride kalan dizinin 11 Kasım Çaşamba akşamı yayınlanacak olan 39. bölümünde 20 yıl öncenin yaraları sarılacak mı, herkes merakla bekliyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin canlandırdığı Melek ile Halil büyük aşklarına yıllarca içlerinde tuttuktan sonra şimdi mutlu olabilecek mi?

Melek ve Halil’in aşklarını yaşamasını isteyen izleyiciler, yeni bölümde iki iki aşığın önünü nasıl engeller çıkartılacak bunu da merak etmeden duramıyor… 20 yılın yarası aynı yerden kanıyor…Aileler bir araya geliyor, yeni bir sayfa açılıyor. Vuslata doğru Melek ve Halil gülümseyen gözlerle yürüyor…

Halil’in Melek’e bir sürprizi var. “Bu kez yarım kalmayacak Melek” diye söz veren Halil, aşkını çok şaşırtıyor. TRT1 ekranının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek’te bu günleri de mi görecektik… İzleyiciler bu duruma çok sevindi. Şimdi iki aşığın aşklarını yaşamaları için tam zamanı…

İkinci sezonunda çok iyi bir ilerleme sergileyen dizinin hikayesinin gidişatının hayranları çok memnun ettiğini sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz. Özellikle de Melek’in kurtulma umudu, Halil ile aşkı ve Kenan’ın bitmek bilmez intikam hırsı ile dizi hareketli anlar yaşıyor.

“Nihayet her şey yolunda gidiyor. Melek ve Halil de aşklarını yaşasınlar biraz” diye yorumlar yapan izleyiciler, Melek’in hasta olduğu için tüm bunların yapıldığı gerçeğini de akıllarından çıkartmıyor. Acaba Melek, ölüme yürüyor olmasa her şey bu kadar kolay olur muydu? İşte bu soru da izleyiciler tarafından soruluyor.

11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisinin 39. bölümünden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz: