Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy hayranları çok heyecanlı, Gaddar dizisi bambaşka bir proje!

Çağatay Ulusoy hayranları çok heyecanlı, Gaddar dizisi bambaşka bir proje!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. Gaddar isimli Fox TV dizisi yakında başlayacak ve 2024 yılında çok konuşulacak bir iş olacak.

Özellikle de Çağatay Ulusoy’un dünyanın dört bir yanında bulunan hayranlarının yeni dizi için büyük bir heyecan içinde olduğunu sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz.

Ünlü oyuncunun televizyon dizilerine ara vermesi ve uzun süredir de hayranlarının bu konuda büyük beklentiler içinde olması, heyecanın daha da artmasını sağladı.

Çağatay Ulusoy hayranları çok heyecanlı, Gaddar dizisi bambaşka bir proje! 7

Gaddar isimli dizinin hikayesi de izleyicileri çok farklı duygulara taşıyacak. Peki nasıl bir dizi bulacaksınız?

Ay Yapım’ın başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı buluşturan yeni dizisi ‘Gaddar’ın afişi yayınlandı. Çok yakında FOX’ta ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ay Yapım’ın yeni dizisi Gaddar çok yakında FOX’ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri bulunuyor..

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

Çağatay Ulusoy’u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

Güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Gaddar, çok yakında FOX’ta!