Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli ve Öykü Karayel ismi değiştirilen Kara dizisi ile güçlü bir geri dönüş yapacak!

İlker Kaleli ve Öykü Karayel ismi değiştirilen Kara dizisi ile güçlü bir geri dönüş yapacak!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz perşembe akşamı Show TV’de başlayan Arak isimli dizinin ilk bölümünde iyi reytingler elde edilememesi büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Dizinin yeni yıl nedeniyle ikinci bölümü ertelenirken, Show TV’den isim değişikliği kararı bildirildi.

Kara olarak isimlendirilen yeni dizinin 11 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Bu duyuru ilk bölümü iyi reytingler elde edemeyen Arak dizisinin gündemden düşmesi ve Kara isimli yepyeni bir proje ile kanalın yeni yıla girme isteği olarak gözüküyor.

Elbette ki hikaye üzerinde büyük değişiklik yapmak çok mümkün olmasa da Kara isim ile ekran ömrüne devam edecek olan dizinin 2024 yılında izleyicilerden ilgi görmesi bekleniyor.

Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini yaptığı kara dizisinde Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel’i buluşturan ARAK intikam yolculuğuna KARA ile devam ederken ekrana gelecek 2. bölümün ipuçları şimdiden heyecan yarattı.

Ailesinin hayatını karartanlardan hesap sormak için yola çıkan Kara, geçmişe ait sırları çözdükçe düşmanının kızı olan Zeynep’e daha çok yakınlaşacak. İntikam için çıktığı bu yolculuk ikisinin de kaderini birbirine bağlayacak. İntikam ve aşk arasında yaşanacak büyük bir mücadeleye hazır mısınız?