Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy hayranları, Gaddar dizisi konusunda ikilem içine düştü!

Çağatay Ulusoy hayranları, Gaddar dizisi konusunda ikilem içine düştü!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy hayranları uzun süredir ünlü oyuncunun televizyonda yer almasını bekliyordu. Özellikle önceki sezon Süslü Korkuluk isimli dizinin televizyonda yayınlanma ihtimali herkesi heyecanlandırmış ancak proje daha sonra yenilenerek Netflix’te Terzi ismi ile yayınlanmıştı.

Terzi dizisinden önce de Yeşilçam isimli bir başka dijital dizide izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu, ayrıca Gaddar isimli yeni televizyon dizisiyle aynı dönemde Kübra isimli Netflix dizisiyle de hayranlarının karşısına çıktı.

En son 2013-2015 yılları arasında yayınlanan Medcezir dizisiyle televizyon ekranında yer alan ünlü oyuncu, yıllar sonra bu sefer Gaddar isimli diziyle yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Ancak bu geri dönüş beklenildiği kadar büyük bir etki yaratmadı. Sosyal medyada Çağatay Ulusoy hayranları çok yoğun bir destek çabası içine girdi. Gaddar dizisi de hikayesi ile dikkat çekti ama reytinglere bakıldığı zaman sıradan bir yapımdan çok da iyi bir reytingin gelmediğini görmekteyiz.

Dizinin hayranları ise hikayeyi beğendiklerini ve oyuncunun performansını da çok iyi bulduklarını belirten çok sayıda paylaşım yapıyor. Ancak Çağatay Ulusoy’un emeklerine üzüldüğünü söyleyen ve reytinglerin düşük olduğunu ifade eden de birçok kişi bulunuyor.

Bu noktada Çağatay Ulusoy hayranları, ünlü oyuncunun yeniden televizyon ekranına dönmesinden memnun ama Gaddar dizisinin reytinglerdeki gidişatından pek de memnun değil gibi gözüküyor.