Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu, Kızıl Goncalar dizisinde rol yapmıyor adeta rolünü yaşıyor!

Mert Yazıcıoğlu, Kızıl Goncalar dizisinde rol yapmıyor adeta rolünü yaşıyor!

tarafından ker_def

Özgü Namal ile Özcan Deniz ikilisinin başrolünde yer alması nedeniyle bu iki oyuncunun sıklıkla ön plana çıkartılmasına rağmen, dizinin diğer oyuncularının da önemli performanslar sergilemekte olduğunu söylemek gerekiyor.

Birçok izleyicinin sosyal medyaya yansıyan yorumlarına bakıldığı zaman oyuncu kadrosunun çok iyi seçildiğine ve iyi performanslar olduğuna yönelik yorumları görebilirsiniz.

Kızıl Goncalar dizisi, güçlü hikayesinin de etkisi ile daha yeni başlamış olmasına rağmen milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmeyi başardı. Reytingleriyle de çift haneli oranları zorlayan bir yapım haline gelen Kızıl Goncalar projesinde Mert Yazıcıoğlu’nun hayranlarının da memnuniyetini ifade etmek gerekiyor.

Hikayede Cüneyd karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu, hem yeni imajı hem de rolü kendisini adaması ile öne çıkıyor. Hayranları sosyal medyada oyuncunun yaratıcı bir performans ortaya koymakta olduğuna yönelik yorumlar paylaşıyor.

Cüneyd karakterinin başkasına yakışmayacağı değerlendirmeleri yapan izleyiciler, Mert Yazıcıoğlu’nun beden dili ile duyguyu aktarma konusunda ne kadar iyi olduğunu da özellikle belirtiyor.

Yurt dışından diziyi takip edenlerin de kendi dillerinde yazdıkları yorumlarda genç oyuncuyu öne çıkarttıkları ve onun performansını çok beğendiklerini görebilirsiniz.

Rolü adeta yaşadığını düşünen hayranları, “Oyunculuğu mükemmel. Rol seyirciye geçiyor, ses tonu ve mimikleri hayranlık uyandırıyor” şeklinde yorumlar paylaşıyor.

Mert Yazıcıoğlu’nun kariyeri açısından Kızıl Goncalar dizisinin çok iyi bir proje olacağını söylemek mümkün.