Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy için partner seçiminde Sümeyye Aydoğan ne kadar doğru bir seçim?

Çağatay Ulusoy için partner seçiminde Sümeyye Aydoğan ne kadar doğru bir seçim?

tarafından ker_def

Gaddar isimli Fox TV dizisi 19 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Çağatay Ulusoy hayranları çok heyecanlı. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapacak.

Gaddar isimli dizinin sert bir hikayesi var ve izleyicilerin sert bir karakterde izleyecekleri Çağatay Ulusoy’un da performansı çok merak ediliyor.

Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Deniz Özerman, Müge Bayramoğlu, Neslihan Yeldan gibi tecrübeli ve şimdiye kadar birçok önemli projede yer almış oyuncuların oluşturduğu karakterlerin de izleyicileri fazlasıyla etkilemesi bekleniyor.

Ancak sosyal medyaya da yansıyan asıl tartışma noktasının kadın başrol noktasında çıktığını söyleyebiliriz. Sümeyye Aydoğan’ın böyle büyük bir projede doğru bir seçim olup olmadığı tartışması yapılıyor.

Birçok kişi bu konuda genç oyuncuya güvendiğini belirten yorumlar paylaşsa da bazı izleyicilerin eleştirel bir bakış ile yorumlar yaptığını da görmekteyiz.

Çağatay Ulusoy için partner seçiminde Sümeyye Aydoğan ne kadar doğru bir seçim? 7

Şimdiye kadar önemli rollerde yer alan ve kendisini bir hayli geliştiren Sümeyye Aydoğan’ın rolün hakkını vermesi beklenen bir durum. Ancak öncelikle bu rolü hak ettiğini kendisini eleştirenleri ikna edecek bir oyunculuk performansı ile ortaya koyması, Sümeyye Aydoğan’ın ilerleyen süreçte sosyal medyada daha olumlu yorumlar ile konuşulmasını sağlayacaktır.

Oyuncunun Gaddar dizisinin 19 Ocak’ta başlayacak olan ilk birkaç bölümünde sosyal medyadan gelmesi muhtemel olumsuz yorumları dikkate almadan rolüne konsantre olması kaçınılmaz bir durum.

Hande Erçel’in bile bunca yıl sonra çok yoğun eleştirildiği sosyal medya ortamında Sümeyye Aydoğan’ın performansı kadar, yapacağı açıklamalar da dikkatle takip edilecektir.