Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinden bu sefer başrol oyuncusu ayrılıyor!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinden bu sefer başrol oyuncusu ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin ilk sezonda sergilediği muhteşem performans ve izleyicilere verdiği büyük merak artık azaldı… Çünkü dizinin senaryosu iyi şekilde ilerlemiyor. Senaryonun bittiği gerçeğini izleyiciler bir süredir görüyordu ve bunu sosyal medyada yazıyordu.

Senaristler hikayeye yeni karakterler ekleyerek ve bazı yeni olayları öne çıkartarak ilerlemek istese de ilk sezonun tadını vermeyen bir Sadakatsiz gerçeği ile karşı karşıyayız. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki değişimler ayrılıkları da beraberinde getirdi.

Ali İl ve Yeliz Kuvancı diziye veda eden iki isim olmuştu. 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali İl, Melih karakteri ile hikayede yer aldı ve yetenekleriyle yine hayranlarını mest etti.

Yeliz Kuvancı ise Bahar karakterinde yer aldı ve hikayenin etkili isimlerinden birisi olarak öne çıktı. Bahar’ın hikayedeki yeri de bitti ve ayrılık gerçekleşti.

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinden bu sefer başrol oyuncusu ayrılıyor! 7

Sadakatsiz dizisinde ayrılacak isimlere bir yenisi daha ekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen de diziye veda edecek. Usta oyuncu dizinin başrolünde yer alan isimlerden birisiydi. İlk sezonda daha çok öne çıkan oyuncu, bir ara yaşadığı koronavirüs sorunu nedeniyle hastanede yattığı için dizide yer alamamıştı. Sıkıntılı sürecin ardından hastalığı yenen ünlü oyuncu, tekrar dizi setine dönerek karakterini canlandırmayı sürdürdü.

Oyuncunun hikayeden nasıl ayrılacağı konusu da izleyicilerin yeni merakı oldu… Sadakatsiz yurt dışında da yayınlanan ve çok başarılı sonuçlar elde eden bir dizi oldu. Ancak hikaye noktasında senaristler sıkıntılı süreci aşmayı henüz başarabilmiş değil.