Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk için bomba gibi bir isimle görüşülüyor!

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk için bomba gibi bir isimle görüşülüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un bir süre önce gündeme bomba gibi düşen yeni dizisi Süslü Korkuluk’ta çalışmalar hızlandı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un yer aldığı dizi için ekranların çok sevilen bir oyucusuyla görüşüldüğü ortaya çıktı.

TV8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisi OGM Pictures tarafından çekilecek. Yönetmenliğini ise Cem Karcı üstleniyor. Dizinin halen iki başrol oyuncusu kesinleşti. Diğer oyuncular için ise görüşmeler devam ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Süslü Korkuluk için görüşülen isimlerden biri de Fatih Artman. Behzat Ç. ile dizi dünyasına çok iddialı bir giriş yapan Fatih Artman en son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle ekrana gelmişti. Yetenekli oyuncu Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır dizisindeki Yasin performansıyla da büyük övgü almıştı.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’lu Süslü Korkuluk için bomba gibi bir isimle görüşülüyor! 7

Süslü Korkuluk’un ilk tanıtım filmi yeni yılın ilk günü yayınlanmıştı. Çağatay Ulusoy’un projeyi kabul etmesinin hemen ardından yönetmen Cem Karcı apar topar bulunduğu İspanya’dan gelmiş ve tanıtım filmini çekmişti.

Yine Altuntaş’ın haberine göre yönetmen Cem Karcı koronavirüse yakalanınca dizinin hazırlıkları mecburen yavaşlamıştı. Ancak Karcı’nın iyileşmesiyle dizinin hazırlıkları hız kazandı. Tv8’de ekrana gelecek dizide Ulusoy’un babasına hayat verecek oyuncu ve hikayenin kötü adamı Dimitry’yi canlandıracak isimler yakında belli olacak.

İzleyici şimdi büyük bir heyecanla Süslü Korkuluk filminin ne zaman sete çıkacağını merak ediyor. Bu konuyla ilgili bir bilgi geldi. İlk tanıtımı filmi çekilerek yayınlanan Süslü Korkuluk dizisinin çekimlerinin şubat ayı başında başlayacağı söyleniyor.