Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Yeşilçam çıkışı!..

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın Yeşilçam çıkışı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah son zamanlarda, arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan Bergen filmiyle adından söz ettiriyor.

Yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük heyecan yaratan filmin yaklaşık iki aydır devam eden çekimleri geçtiğimiz hafta sona erdi. Filmin yayınlanan ilk tanıtımında oyuncunun performansı da çok beğenildi hatta fragmanda Farah Zeynep Abdullah’ın, Bergen’le benzerliği şaşkınlık yarattı.

Şu sıralar sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan oyuncu instagram hesabının story kısmından sık sık takipçilerinin sorularını yanıtlıyor.

Ünlü oyuncunun, bir takipçisinin, ‘Yeşilçam filmlerinin en çok nesine hayransınız?’ sorusuna, ‘Yeşilçam filmlerinin hayran olduğum bir yanı yok’ cevabını vermesi dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yeşilçam çıkışı!.. 41

Bu cevap üzerine takipçisinin, ‘Yeşilçam hayranı olmayan bir nesili onaylamadığını söyleyen yorumuna da ünlü oyuncu, ‘Hayranı olan bir nesilden daha iyidir’ cevabını vererek, Yeşilçam filmlerine bakışını net bir şekilde ortaya koydu.

Zaman zaman sosyal medya çıkışlarıyla da gündem olan oyuncunun bir diğer takipçisi ise beslenme tarzını merak etti. Oyuncu bu soruya, ‘Acıkınca yiyorum’ cevabını verdi.

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Yeşilçam çıkışı!.. 42

Farah Zeynep Abdullah, hem sosyal medya paylaşımları hem de Bergen filmiyle 2022’de adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Bergen’i ünlü oyuncunun ve şarkıcının hayranları merakla bekliyor. Filmde Bergen’in eşi Halis Serbes’i usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bergen filminin vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.