Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’den 20 Dakika dizisiyle ilgili yıllar sonra gelen itiraf!..

Tuba Büyüküstün’den 20 Dakika dizisiyle ilgili yıllar sonra gelen itiraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Netflix için çekilen Another Self dizisinin çekimlerini bitiren dünyaca ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show programına konuk oldu.

Kaan Sekban’ın sorularına verdiği samimi cevaplarla sempati toplayan güzel yıldız, 2013 yılında Star TV’de yayınlanan ve İlker Aksum ile baş rolü paylaştığı 20 dakika dizisiyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

20 Dakika dizisinin kendisi için ayrı bir yerde durduğunu belirten Tuba Büyüküstün, “20 Dakika bugüne kadar yapılmış en iyi dizilerden biriydi ama o dönem bence hak ettiği ilgiyi görmedi. 20 Dakika’da rol aldığım dönemde, ‘Ne kadar kötü oyuncu olduğumla’ ilgili pek çok köşe yazısı çıktı.

Hatta bir ara ‘Ben bu kadar kötüysem bu işi bırakayım’ noktasına geldim. Sonrasında ise 20 Dakika dizisindeki performansımla 42. Uluslararası Emmy  Ödülleri’nde  En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmem  bu eleştirilere tokat gibi yanıt oldu” şeklinde konuştu.

Tuba Büyüküstün'den 20 Dakika dizisiyle ilgili yıllar sonra gelen itiraf!.. 7

Dijital platformlara proje çekmenin rahatlığından da söz eden oyuncu, ” 2006-2007-2008 yıllarında TV’ de uyumadan 36 saat çalıştığımı biliyorum. Dijital platformda 12 saat kuralı var,  olması gereken de bu zaten, kendi hayatımıza da vakit ayırabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Pandeminin kendisine çok iyi geldiğini söyleyen Tuba Büyüküstün, “Zaten yalnız yaşamayı ve hareket etmeyi seven birisiyim, pandemiden önce benim yalnızlığım insanlara çok tuhaf geliyordu, pandemiden sonra ben tuhaf olmaktan çıktım.  Çok arkadaşıma bu dönemde psikolojik destek verdim” şeklinde konuştu.

Pandemi döneminde sosyal medyada daha aktif olduğuna da dikkat çeken oyuncu, “Yine de sanal dünya çok benlik bir dünya değil arada yine kendimi çekiyorum” ifadelerini kullandı.

Tuba Büyüküstün’ün konuk olduğu, Alt Tarafı Bi’ Talk Show programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;