Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk dizisi için iki flaş isme teklif gitti!

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk dizisi için iki flaş isme teklif gitti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlardan uzak olan Çağatay Ulusoy’un rol alacağı televizyondizisi merak konusuydu. İlk önce yazılan bir senaryoyu beğenmeyen oyuncunun, Süslü Korkuluk isimli hikayeyi beğendiği öğrenildi ve hayranları bu habere çok sevindi. TV8’de ekrana gelecek olan dizide Ulusoy’un partneri de uzun zaman konuşulan bir konuydu.

Aralarında Hazal Kaya, Ayça Ayşin Turan ve Hafsanur Sancaktutan’ın da yer aldığı pek çok popüler ve başarılı genç kadın oyuncunun da olduğu isimler medyada yer aldı. Fakat Çağatay Ulusoy’un da tercihi ile Alina Boz, Süslü Korkuluk dizisinin kadın başrol oyuncusu olarak netleşti.

İki başrol oyuncusunun seçilmesinin ardından dizinin çekimlerinin başlanması bekleniyordu. İlk tanıtım için yurt dışından dönen yönetmen Cem Karcı, bu çekimin ardından koronavirüse yakalandı ve karantinaya girdi. Bu nedenle çekimlerin tarihi de ileriye alındı.

Şimdi dizinin diğer oyuncuları ile ilgili bilgiler kulislere düşmeye başladı. İki beğenilen ve başarılı isme teklif gittiği konuşulmakta şu günlerde. Dizinin başrolleri kadar yan karakterlerinin de özenle seçildiği bu iki ismin gündeme gelmesiyle anlaşılıyor.

Kim mi bu isimler? Rol aldığı her dizide hayat verdiği karakter ile beğeni toplayan Olgun Şimşek ve yine başarılı oyunculuğu ile son yılların öne çıkan isimlerinden Fatih Artman.

Her iki oyuncuya da teklif gittiği ile ilgili kulis bilgileri gündeme geldi. Henüz teklifi kabul edip etmedikleri net değil ama eğer olursa, Süslü Korkuluk dizisi için büyük şans olacak bu iki başarılı oyuncu.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un Süslü Korkuluk dizisi için iki flaş isme teklif gitti! 8

Olgun Şimşek, ekrana son olarak Show TV’nin Ramo dizisiyle gelmişti. O dizide Cihangir isimli bir mafya babasına hayat veren oyuncu, çok başarılı bir performans sergilemişti.

Fatih Artman ise Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’da oynamış ve Çınar karakterine hayat vermişti. Artman, ekranların fenomen dizisi Behzat Ç.’deki Harun Komiser olarak akıllara kazınmış ve sonrasında da ses getiren işlere imza atmıştı.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un Süslü Korkuluk dizisi için iki flaş isme teklif gitti! 9