Ana sayfa Sosyal Medya Kahreden olay! İrem Helvacıoğlu: “Ben nefes aldıkça, sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın!

Kahreden olay! İrem Helvacıoğlu: “Ben nefes aldıkça, sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, ailecek başlarına gelen üzücü bir olay nedeniyle kahroldu! Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile korkunç olayı takipçileriyle paylaşan İrem Helvacıoğlu, yaşadıkları olayı tek tek anlattı. Helvacıoğlu, çok sevdikleri ve sokaktan sahiplendikleri köpeklerinin korkunç bir olaya kurban gitmesi sonrası büyük bir acı yaşıyor!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz isimli atv’de ekrana gelen bir diziyle ünlenmişti. Helvacıoğlu, meslek hayatında bir dönüm noktası olan bu dizide hayat verdiği Nefes ile çok sevildi ve büyük bir hayran kitlesi edindi.

Ardından Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim dizisi ile ekrana geldi ancak bu dizi kısa ömürlü oldu. Sonrasında ise Seçkin Özdemir ile Baş Belası isimli polisiye komedi dizisinde oynadı. Şu sıralar ise Engin Akyürek ile Kaçış dizisinde rol almakta.

Kahreden olay! İrem Helvacıoğlu: "Ben nefes aldıkça, sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın! 8

Disney Plus’ın Türkiye sektörüne girmesinin ardından ilk dizilerinden birisi olan Kaçış’ta oynayan Helvacıoğlu, çekimler nedeniyle bulunduğu Gaziantep’ten bir mesaj paylaştı. Oyuncu, bir süre önce yaralı bir halde buldukları ve annesinin sahiplendiği köpeğin komşuları tarafından vurulup bilinmeyen bir yere gömüldüğünü açıkladı.

Oyuncu, 4 yıl önce sahiplendikleri ve Patpat adını verdikleri köpeğin, komşuları tarafından vurulduğunu, olay sonrasında nereye gömüldüğünü öğrenemediklerini, annesinin tehditler aldığını, jandarmaya haber verdiklerini ve annesinin şu anda jandarma korumasında olduğunu belirtti.

Helvacıoğlu, çok sevdikleri köpeklerini öldüren komşusuna “Ben nefes aldıkça sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın” sözleriyle seslenirken yaşadıkları olayın ayrıntılarını ve üzüntüsünü de şu sözlerle dile getirdi…

Kahreden olay! İrem Helvacıoğlu: "Ben nefes aldıkça, sen hiç bir zaman rahat nefes alamayacaksın! 9