Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk dizisindeki en büyük şansı bakın kim oldu?

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk dizisindeki en büyük şansı bakın kim oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk isimli tv8 dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Yayınlanan fragman ile heyecanın arttığı dizide Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı ilk günden bu yana biliniyordu. Ancak Alina Boz daha sonradan ekibe katıldı ve dizi hayranları bu ikiliyi görmek için sabırsızlanıyor.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un çok başarılı bir partnerlik süreci geçirmesine kesin gözüyle bakılıyor… İki genç ve başarılı oyuncu 2022 yılının en çok konuşulan dizi çifti olacaktır. OGM Pictures imzasını taşıyan Süslü Korkuluk dizisinin en büyük şansı ise çok iddialı dizileri televizyona kazandıran yönetmen Cem Karcı olacak.

2004 yılından itibaren setlerde asistan yönetmen olarak yer alan Cem Karcı, 2012 yılından bu yana ise yönetmen olarak görevini sürdürüyor. Birbirinden farklı yapımlarda deneyim kazanan Cem Karcı, Barselona’dan İstanbul’a sırf bu dizi için döndü.

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un Süslü Korkuluk dizisindeki en büyük şansı bakın kim oldu? 7

Karadayı dizisinin de yönetmeni olan Cem Karcı; Uçurum, Tatlı Küçük Yalancılar gibi yapımlarda deneyim kazandı…

Hayat Şarkısı dizisinde başarılı şekilde görev alan Cem Karcı, ayrıca Siyah İnci ve Gülperi dizilerinde de bulundu.

Cem Karcı’nın öne çıkmasını sağlayan dizi ise Hercai oldu… Ardından Kırmızı Oda ile İlk ve Son dizileri geldi… Cem Karcı ismini öne çıkartacak yeni dizi ise Süslü Korkuluk olarak gözüküyor.

Son derece başarılı bir oyuncu kadrosu, iyi bir hikaye ve etkileyici bir yönetmen ile tv8’in yeni dizisinin başarılı olmaması için bir sebep gözükmüyor.