Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki kadın oyuncunun ayrılığı yaklaştı!

atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki kadın oyuncunun ayrılığı yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, 120. yeni bölümü ile 20 Ocak perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. 4 sezondur devam eden dizinin çok başarılı bir hikayesi bulunuyor.

Hilal Altınbilek, ilk günden itibaren dizide başrolde yer alan tek isim olarak öne çıktı. İbrahim Çelikkol’un dördüncü sezonda diziye katılması hikayenin farklı bir yöne savrulmasını sağladı. Bu durum da milyonlarca izleyiciyi yeniden ekran başına topladı… Bir Zamanlar Çukurova’da geçtiğimiz sezondan başlayan birçok ayrılık yaşandı.

Adana’da yapılan çekimlerin artık kendilerine zor gelmesi nedeniyle Vahide Perçin ve Uğur Güneş, ilk ayrılan isimler olmuştu. Ardından da bu ayrılıklar Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova, Hande Soral ve Kerem Alışık ile devam etti.

atv'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki kadın oyuncunun ayrılığı yaklaştı! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisine büyük emek veren iki oyuncunun daha ayrılık kararı alması dizi hayranlarını üzdü. Selin Genç ile Selin Yeninci yakında dizinin ekibinden ayrılacak.

Koronavirüs ve yılbaşı arası nedeniyle bir süredir ekranda yer alamayan Bir Zamanlar Çukurova, yeni bölümleri ile ekrana geri dönüyor. Diziye zorunlu verilen ara Selin Genç ile Selin Yeninci’nin ayrılık tarihinin de ileriye atılmasına neden oldu.

Gülten karakteri ile dizi sayesinde çok başarılı bir çıkış yapan Selin Genç, artık farklı projelerde yer almak için veda etmek istiyor.

Aynı düşüncede olan Selin Yeninci de hikayeden kendi isteğiyle çıkma kararı aldı. Her iki oyuncunun da yakın bir zaman içinde diziden ayrılması bekleniyor.

Saniye karakterinde Selin Yeninci de kariyerinin en iyi çıkışına imzasını attı.

İki genç ve başarılı kadın oyuncu hem biraz dinlenmek hem de yeni projelerde yer almak amacıyla yakında Bir Zamanlar Çukurova ekibine veda edecek.