Ana sayfa Sosyal Medya Yeni proje teklifleri geliyor ama Afra Saraçoğlu’nun aklı başka yerde!

Yeni proje teklifleri geliyor ama Afra Saraçoğlu’nun aklı başka yerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Blu TV’de yayınlanan ve 2 sezon süren Yeşilçam isimli dizideki etkileyici performansı ile göz doldurdu. Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci ile dizinin başrolünde yer alan oyuncu, şimdi ise yeni bir deneyim için sahneye çıktı.

Tiyatro çalışmalarına başlayan Afra Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay’ın da desteği ile ilk kez tiyatro sahnesinde yer almaya başladı. Bir Barda Bir Gece isimli oyunla Kasım ayından bu yana sahnede yer almakta olan Afra Saraçoğlu, çok farklı bir deneyim içine girdi.

Yeni projeler için menajeri ile bir araya gelen Afra Saraçoğlu, gündeminde belirli bir proje olmadığını söyledi. Tiyatro faaliyetlerinden çok memnun olduğunu anlatan oyuncu, “Çok güzel gidiyor. 20’sinde turnemiz var, Antalya’ya gidiyoruz. Gayet güzel, her şey yolunda” açıklamasını yaptı.

Yeni proje teklifleri geliyor ama Afra Saraçoğlu'nun aklı başka yerde! 7

Yeni projelerin de geldiğini ve bunları değerlendirme aşamasında olduğunu belirten Afra Saraçoğlu, henüz anlaştığı bir iş olmadığını söyledi.

Hayranlarının yeniden dizi setlerinde görmek istediği oyuncuya çok sayıda teklif geldiği zaten bilinen bir gerçek.

Afra Saraçoğlu, tiyatro ile dizi setlerinin çok farklı alanlar olduğunu ve ikisinin de güzel yanları bulunduğunu söyledi. Oyuncu, “Ancak sahnede olmak çok başka bir şeymiş. Onu deneyimlemek benim için büyük bir gurur oldu” dedi.

Son dönemde HBO’da yayınlanan Succession isimli diziyi beğenerek izlediğini belirten Afra Saraçoğlu, tiyatro sahnesinde olmakta çok keyif aldığını sözlerine ekledi.