Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelendi!

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelendi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Uzun bir aradan sonra ekrana dönecek olan Çağatay Ulusoy ile en son Maraşlı dizisinde rol alan Alina Boz’u bir araya getirecek Süslü Korkuluk dizisini izleyici merakla bekliyor.  TV8’de yayınlanacak olan dizinin tanıtımı kısa bir süre önce ekrana gelmişti.

Çağatay Ulusoy hayranlarının sosyal medyada şimdiden meraklı bekleyişlerini dile getiren pek çok mesajı görülüyor. Alina Boz ile nasıl bir ekran uyumu yakalayacakları da bir başka merak konusu. Her iki genç ve başarılı ismin Süslü Korkuluk dizisinin başrolünde olması, diziye olan ilgiyi arttırmakta.

Bir süre önce kısa ve hızlı bir tanıtım ekranlara getirilmişti. Diziyle ilgili olarak heyecanı yükselten bu tanıtımın ardından çekimlerin de başlaması bekleniyordu ancak beklenen olmadı!

Zira dizi henüz başlamadan bir talihsizlik yaşandı! Hayat Şarkısı, Hercai, Kırmızı Oda gibi dizilerin de yönetmenliğini yapan genç ve başarılı isim Cem Karcı, Süslük Korkuluk dizisinin de yönetmenliğini üstlenmekte.

Tanıtım için yurtdışından apar topar dönen yönetmenin kısa bir süre önce koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Tam da çekimlerin arifesinde yaşanan bu şanssızlık nedeniyle sete çıkılamadı!

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelendi! 7

Diziyi merakla bekleyenler setten gelecek fotoğraflar ve yeni bilgiler için adeta tetikteler ama henüz bir haber yok! Bunun nedeni de merak konusuydu. Sonunda Cem Karcı’nın koronavirüse yakalandığı ve bir süredir karantinada olduğu öğrenildi.

OGM Pictures tarafından çekilecek olan Süslük Korkuluk’un yönetmenliği için Cem Karcı’ya Barcelona’da gezide olduğu bir süreçte haber gittiği ve teklifi kabul edince de apar topar dönerek kısa tanıtımı çektiği konuşulmakta. Her şeyin hızlıca ilerlediği ve sete çıkılmasına da çok kısa bir süre kalmasına karşın Cem Karcı’ya pozitif teşhisi kondu. Bu nedenle de çekim takvimi değişti.

Henüz net bir tarih yok ancak önümüzdeki günlerde çekimlerin başlaması bekleniyor. Bu arada dizide oynaması için en son Menajerimi Ara’da oynayan Fatih Artman’a da teklif gittiği kulislere düştü.

Dizinin oyuncu kadrosunun da tam olarak oluşmadığı ve gecikmeler nedeniyle Süslü Korkuluk’un ancak Şubat ayında ekrana gelebileceği konuşuluyor.