Ana sayfa Dizi Haberleri Sonuçlar pek iyi değil! Kalp Yarası dizisi için çok geç olabilir!

Sonuçlar pek iyi değil! Kalp Yarası dizisi için çok geç olabilir!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası dizisi, büyük bir iddia ile başlamıştı. Zira hikayenin yaratıcısı Tomris Giritlioğlu gibi sektörün duayen isimlerinden birisiydi. Çekimleri Antakya’da yapılan dizi, otantik tarafıyla da izleyiciyi çeken bir yapım oldu daha tanıtımları yayınlandığında.

Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın rol aldıkları dizide ayrıca Merve Çağıran, Şenay Gürler ve Mahir Günşıray da kadroda olunca, diziye ilgi ve merak da yüksekti. Haziran ayında ekrana gelmeye başladığında hatırı sayılır bir izleyici kitlesi diziyi takip ediyordu.

Yönetmenliğini Hülya Bilban’ın yaptığı Süreç Film imzalı dizisinin senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad’ın yazdığı aşk ve dram dizisi, giderek heyecanını kaybetmeye başladı! Diziye olan ilginin azaldığı da reytinglerle ortaya konmakta!

Pazartesi akşamlarının reytinglerin toplayan Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma dizileri, ilk iki sırayı kimseye bırakmıyor. Üç Kuruş dizisi gibi kan kaybeden Kalp Yarası dizisi, reytinglerde zor bir süreç yaşamakta!

Sonuçlar pek iyi değil! Kalp Yarası dizisi için çok geç olabilir! 7

Yılbaşından sonra iki hafta ara verilen dizi, bu hafta içinde yeni bölümüyle ekrandaydı. Üstelik hikayesinde de değişiklikler yapılmış ve izleyiciye yeni ve merak edilen karakterler de sunulmuştu. Mahir Günşıray diziden ayrılırken, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle tanınan genç ve başarılı oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile Çukur dizisiyle büyük dikkat çeken İrem Altuğ da diziye dahil olmuştu bu hafta…

Senaristler heyecanı yukarı taşımak için hikayeye yeni motifler işlemeye çalışsa da reytingler istenilenin pek elde edilemediğini ortaya koymakta!

27. bölümüyle ekrana gelen Kalp Yarası dizisi, 17 Ocak Pazartesi akşamı da tüm kişilerde 10. sırada yer alırken, AB’de 15. ve ABC1’de ise 13.’lük elde edebildi. Dizi böyle giderse sezon sonunu görebilir mi bilinmez ama kemik izleyici, Kalp Yarası’na dikkat çekmek için sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışıyorlar hala…