Ana sayfa Sosyal Medya Her haber daha da şaşırtıyor! Sen Çal Kapımı dizisi, bir kez daha dünyanın gündeminde!

Her haber daha da şaşırtıyor! Sen Çal Kapımı dizisi, bir kez daha dünyanın gündeminde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin, Fox TV’de bir yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başladığında kimse bu kadar büyük bir etki yaratacağını düşünmemişti! Dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Eda ve Serkan olarak çok sevildi ve dizi, yaz dizisi olmaktan çıkıp sezonda da devam etme şansını buldu.

İkili, ekrana çok yakıştırılırken, haklarında da sürekli sevgili olduklarına dair haberler sıkça yer aldı basında. Onlar inkar ettiler ve arkadaş olduklarını da her fırsatta söylediler ve fakat dizinin son bölümlerine doğru birlikte gittikleri Maldivler tatiliyle artık sevgili olduklarını da dosta düşmana duyurdular!

İki genç ve başarılı isim, dizi sayesinde sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük bir ün kazandılar! Daha önceki dizileriyle de yurtdışında tanınırlıkları vardı elbet ama romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı dizisinde çift olarak büyük beğeni topladılar.

Her haber daha da şaşırtıyor! Sen Çal Kapımı dizisi, bir kez daha dünyanın gündeminde! 1

Dizi öyle bir başarı elde etti ki Türkiye’de final yaptıktan sonra bile dünya listelerine girmeye devam ediyor! Hande Erçel’in Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde Hollywood yıldızlarını bile sollayarak 26 milyondan fazla takipçiye sahip olması ve Global Nubia Awards’da ‘Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu’ ödülünü alması da güzel bir sürpriz oldu.

Ardından İtalya’da, dizinin karakterleri Serkan ve Eda’nın aşkı üzerinden kurgulanan Love Is In The Air isimli bir kitabın bu hafta satışa çıkacağı ve ayrıca e-kitap olarak da sunulacağı gündeme geldi. Üstelik Bürsin ve Erçel’in de bu kitabın tanıtım çekimleri için İtalya’ya gidecekleri öğrenildi.

Bu arada dizinin dünya yolculuğu da her gün başka bir haberle devam ediyor! Dizinin ismi sıklıkla sosyal medyada, yazılı basında yer alıyor. Son olarak ise hafta içinde yine sosyal medyanın gündemine gelen diziyle ilgili paylaşımlar 11 bini geçince, dünya gündemine tekrar girmeyi başardı.

Her haber daha da şaşırtıyor! Sen Çal Kapımı dizisi, bir kez daha dünyanın gündeminde! 2

2020’nin Temmuz ayında yayınlanmaya başlayan dizi, reytingleri kanalı memnun edince sezonda da devam etti. Yaz aylarında hafta içi yayınlanan dizi, sezonda Cumartesi akşamlarına alındı. Reytingi yaza göre düşüş yaşasa da öylesine bir sosyal medya desteği edindi ki kanal diziyi bitirmek yerine ilginç bir süreç izledi!

Temmuz ayından sonra neredeyse hiç ara vermeyen diziye Nisan sonu gibi yaklaşık 3 haftalık bir dinlenme arası verildi ve yeniden çekimlere başlandı. Bu arada Maldivler’e giden Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in tüm dedikoduları yalanlasalar da birlikte tatil paylaşımlarıyla beraber olduklarını duyurmaları büyük sürpriz oldu.

Sonrasında daha da merakla izlenen dizi, tüm yaz boyunca sürdü ve bir sonraki sezonun başında 8 Eylül akşamı yayınlanan 52. bölümüyle de veda etti.

Her haber daha da şaşırtıyor! Sen Çal Kapımı dizisi, bir kez daha dünyanın gündeminde! 3

Her ne kadar Türkiye’de sona erse de hala hayranları tarafından yurt içi ve yurt dışında sürekli anılmaya devam ediliyor.  Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve 2. bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyordu. MF Yapım imzalı dizi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başardı! Hala yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kırmakta!