Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli hayranlarına İçerde sürprizi!

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli hayranlarına İçerde sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin çok sevilen İçerde dizisi 4 Mayıs Pazartesi’den itibaren her akşam Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Dizi, ABD yapımı olan Köstebek isimli filmden uyarlandı. Yapımcılığını Kerem Çağatay üstlendi. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu İçerde dizisi 19 Eylül 2016 tarihinde başladı ve 19 Haziran 2017’de final yaptı.

Tek sezon olarak ekrandayer alan dizi toplam 39 bölüm sürdü.Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral, Damla Colbay, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Yıldıray Şahinler, Mustafa Uğurlu, Gözde Kansu, Uğur Yücel gibi bir çok ünlü isim dizinin kadrosunda yer aldı.

Yayınlandığı dönemde büyük beğeni kazanan, sosyal medyada hemen her bölümüyle sansasyon yaratan bir diziydi İçerde…

Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp’ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır.

Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır.

Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp’ın hocası Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir.

Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert’e yardım eden Melek’tir. Sarp’ın hapse girmesiyle Mert artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir.