Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde ‘keşke böyle olmasaydı’ isyanı var!

Yemin dizisinde ‘keşke böyle olmasaydı’ isyanı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi, ilk sezonu ile beğeni topladı ama daha geniş kitlelerin diziden haberdar olması 2. sezonda gerçekleşti.Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ı başrolde buluşturan Yemin dizisi, hafta içi akşam saatlerinde Kanal 7’nin en güvendiği programlardan birisi konumunda.

Dizinin 2. sezon finali merak ve heyecanla bekleniyor. Aynı zamanda Özge Yağız’ın canlandırdığı Reyhan karakterinin akıbeti de çok merak ediliyor. Çünkü, genç oyuncu ayrılık kararını çoktan aldı. Dizinin hayranları sosyal medyada oyuncuyu geri dönmeye ikna etmek için çaba harcıyor.

Ancak planlar çoktan yapıldı ve bu durum mümkün değil… Yemin dizisi yoluna Özge Yağız olmadan devam edecek. Bu arada izleyiciler dizinin senaryo grubuna çok tepkili özellikle de Emir’in evlat katili gibi gösterilmesinden büyük rahatsızlık var.

Sosyal medyada birçok yorum var ama izleyiciler de tam olarak orta noktada buluşmuş deği. Emir’in Reyhan’ın hayatını kurtarma pahasına çocuğundan vazgeçmesini birçok izleyici kabul edemedi.

Reyhan’ın ölüp ölmeyeceğini merak eden izleyiciler, “İnşallah diziden çıkmaz. Onsuz dizi yürümez” diye mesajlar paylaşıyor. Bazı kişiler ise “Kız da anladı saçmalık olduğunu, ayrıldı diziden” diye yorumlar yaptı.

“Bu kadar güzel aşkı, sevgiyi öldürdünüz” diye tepkide bulunan bazı Yemin dizisi takipçileri,Reyhan’ın bebeği ile birlikte mutlu bir aile sahibi olmasını çok istemişti. Dizinin birçok izleyicisi senaryonun saçmaladığını ve Özge Yağız’ın sözleşmesi biter bitmez ayrılmaya karar verdiğini düşünüyor. “Keşke böyle olmasaydı” diyen dizi hayranları hem Reyhan’ın bebeği ile mutluluk tablosu görememekten, Emir’in evlat katili gibi gösterilmesinden hem de Özge Yağız’ın projeden ayrılmasından rahatsız.

Reyhan’ın bebeğini aldırtıp aldırtmadığı da yeni bölümde ortaya çıkacak. İzleyiciler şimdiden heyecanlı. 4 Mayıs Pazartesi akşamı 241. bölümde detaylar ortaya çıkacak.