Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Damla Colbay, yeni projelerine nazar değmesinden korkuyor!

Damla Colbay, yeni projelerine nazar değmesinden korkuyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Damla Colbay, 1993 yılında dünyaya geldi ve 2014 yılından bu yana da setlerde yer alarak oyunculuk yapıyor.

Kara Para Aşk isimli dizideki Demet karakteri ile kariyerine adım atan oyuncu, ardından da yine başarılı projelerde etkili rolleri ile tanındı. İçerde dizisindeki Eylem karakteri ile hafızalara yer edinen oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Hekimoğlu dizisindeki Zeynep rolü ile yapmıştı.

Yalnız Kurt dizisinde Sare ve Sıfırıncı Gün dizisinde Selin karakterleri ile son dönemde ekranda izlediğimiz oyuncu, bir süredir televizyon yapımlarından uzakta kaldı. Son projesi olan Sıfırıncı Gün dizisinin beklenen ilgiyi görmeyerek erken final yapması sonrasında 1 sezonu boş geçiren oyuncu, şimdilerde iş değil tatil planı yapıyor.

Damla Colbay, tatilini yine Sakız Adası’nda geçireceğini açıkladı. Katıldığı etkinlikte zarafeti ile dikkat çeken oyuncu, “Her sene Sakız adasına gidiyorum, burada da gideceğim bir yer var. Daha çok sakin ve sessiz, oradaki koylarda tatilimi geçiriyorum. Bu sene de herhalde değiştirmeyip, oraya gideriz” diye konuştu.

Yeni sezon için setlere geri dönme konusunda istekli olan Damla Colbay, bazı projeler olduğunu ama nazar değeceğinden korktuğu için detay vermek istediğini söyledi.

Oyuncu, “Yeni projelerim var ama en korktuğum şeye nazar değiyor, o yüzden söylemeyeceğim. Önce netleşsin zaten hep birlikte görürüz” diye konuştu.

Batıl inançlarının bulunduğunu ve ödünün koptuğunu açıklayan Damla Colbay, olumlu ve güzel düşünerek nazardan kendisini korumaya çalıştığını da sözlerine ekledi.