Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin kariyerinde önemli yere sahip İçerde’nin yabancı uyarlaması çekiliyor!

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin kariyerinde önemli yere sahip İçerde’nin yabancı uyarlaması çekiliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın 2016-2017 yıllarında Show TV için çektiği unutulmaz dizi İçerde, bugünün yıldız oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin kariyerinde önemli bir sıçrama yapmasını sağlamıştı. Unutulmaz dizi İçerde’nin şimdi yabancı bir uyarlaması çekilecek.

Polisiye gerilim türündeki İçerde dizisi Eylül 2016’da yayınlanmaya başlamış ve bir sezon sürerek 39. bölümde ekranlara veda etmişti. Başrollerde yer alan Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un yanı sıra Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler gibi dikkat çekici isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı İçerde, yayınlandığı dönem büyük ses getirmişti.

Herkesin hafızasına yer eden ve tekrarları hala izlenmeye devam eden İçerde dizisi bu kez Romanya’ya uyarlanacak. İçerde dizisi Romen oyuncularla yeniden canlandırılacak. Dizinin ülkede büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin kariyerinde önemli yere sahip İçerde’nin yabancı uyarlaması çekiliyor! 8

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği İçerde dizisi Oscar ödüllü Amerikan yapımı Köstebek isimli filmden uyarlanmıştı. Muhteşem oyucu kadrosu ve her bölümünde aksiyon dolu sürpriz gelişmelerin yaşandığı İçerde bir sezon yayınlanmasına rağmen adını efsane diziler arasına yazdırmıştı. Ay Yapım, İçerde’nin devamında konuları benzerlik gösteren Çukur ve Üç Kuruş dizilerini çekmişti.

Yayınlandığı dönem büyük tartışmalar yaratan İçerde dizisinin konusu şöyleydi: Sarp Yılmaz, polis okulunu birinci olarak bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlamaktadır. Sarp’ın daha önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert’de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren Melek’in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve polis okuluna başlamıştır. Sarp ve Umut’un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları büyük trajedilerden biri olmuştur.

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin kariyerinde önemli yere sahip İçerde’nin yabancı uyarlaması çekiliyor! 9

Babalarının hapse atılmasından sonra Umut’un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz bir şekilde buluşmuşlardır. Polis Akademisi’nin mezuniyet töreni geldiğinde ise Sarp’ın hocası Yusuf Kaya, Sarp’ın babasının kötü niyetli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp ise hocasına törende silah çekmiş ve daha sonra hapse girmiştir. Sarp’ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert’e yardım eden Melek’tir. Sarp’ın hapse girmesiyle Mert artık ikinci plandadır ve daha da göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü niyetli adamların en güvendiği isimlerden biri haline gelmiştir.