Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Özge Gürel’i ailesinden isteyen Serkan Çayoğlu’nu tuzlu kahve terletti!

Güzel oyuncu Özge Gürel’i ailesinden isteyen Serkan Çayoğlu’nu tuzlu kahve terletti!

tarafından ker_def

Televizyogazetesi.com/Detay – Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti nişanlandı! 2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti evlilik kararı almıştı.

Mutlu birliktelikleriyle magazin basınının parmakla gösterilen ünlü çiftleri arasında yer alan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel 7 yıllık ilişkilerini resmiyete taşımak için ilk adımı attı.

Eline çiçeğini ve çikolatasını alıp güzel oyuncu Özge Gürel’i ailesinden istemeye giden Serkan Çayoğlu instagram hesabından törenden fotoğrafları da paylaştı.

Güzel oyuncu Özge Gürel'i ailesinden isteyen Serkan Çayoğlu'nu tuzlu kahve terletti! 8

Serkan Çayoğlu, tuzlu kahve içtiği kareyi “Kahve terletti” notuyla sosyal medyada yayınladı. Ünlü çifte hayranları tarafından tebrik mesajları yağdı.

Kaan Yıldırım, Alp Navruz, Hakan Kurtaş, Salih Bademci, Neslihan Yeldan’ın da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim çiftin fotoğrafıma yorum yaptı.

Çiftin mutlu anları hayranlarını da mest etti. İkilinin Eylül ayında İtalya’da nikah masasına oturması bekleniyor.

Güzel oyuncu Özge Gürel'i ailesinden isteyen Serkan Çayoğlu'nu tuzlu kahve terletti! 9

Serkan Çayoğlu daha önce ilişkisiyle ilgili, “Çok mutluyuz. Birlikte büyüyüp sürekli heyecanlanacak bir şeyler buluyoruz. Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz. Sabah onu gördüğüm için mutluyum” açıklamasını yapmıştı.