Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in başrolünde olduğu Süslü Korkuluk dizisine usta bir isim daha katıldı

Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in başrolünde olduğu Süslü Korkuluk dizisine usta bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir gündemde olan ancak bazı aksilikler nedeniyle çekimlerine bir türlü başlanılamayan Süslü Korkuluk dizisi ile ilgili yeni gelişmeler merak uyandırıyor. İlk olarak tv8’de yayınlanacağı açıklanan ve hatta bir tanıtımı da çekilen dizi, bir anda dijital platforma geçti.

Yüksek bütçeli bir iş olması ve ilk bölümün bütçesinin 2 milyon TL’ye çekileceği iddiaları ile tv8’deki anlaşması bozulan dizinin yeni adresi merakla beklendi uzun süre. Çağatay Ulusoy’un yeniden ekrana dönmesini heyecanla bekleyen hayranları için bir nebze hayal kırıklığı yaşansa da dizi sonunda adresini buldu!

OGM Pictures tarafından çekilecek olan dizinin Netflix’te yayınlanacağı bir süer önce netleşti. Fakat bu aksilikler yaşanırken, dizide Çağatay Ulusoy ile partner olacağı önceden duyurulan Alina Boz’un projeden vazgeçtiği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in başrolünde olduğu Süslü Korkuluk dizisine usta bir isim daha katıldı 8

Ulusoy ve Boz ikilisini heyecanla bekleyenler için bir hayal kırıklığı daha yaşandı! Fakat tam da bu süreçte bir başka güzel haber geldi ve son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde oynayana başarılı oyuncu Esra Bilgiç’e teklif gittiği ve kabul ettiği duyuldu.

Süslü Korkuluk dizisi heyecanla bekleniyor şimdi. Dizide ayrıca usta oyuncu Olgun Şimşek’in rol alacağı daha önceden belliydi. Kadroya Salih Bademci’nin katıldığı da biliniyordu. Bu iki isimle birlikte dizinin iddiası da büyüdü.

Ayrıca son katılan bir başka usta isim de dizinin kadrosuna güç kattı! Diziye son katılan ve heyecan yaratan isim ise Engin Şenkan oldu.

Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç'in başrolünde olduğu Süslü Korkuluk dizisine usta bir isim daha katıldı 9

Tiyatro kökenli usta isim, televizyon tarihimize damgasını vuran Bizimkiler dizisindeki Şevket ve Yazlıkçılar’daki Küt Nuri karakterleriyle fenomen olmuş bir isim. Kınalı Kar, Hatırla Sevgili, Baba Ocağı, Dila Hanım gibi unutulmaz dizilerde rol alan Şenkan, şu anda Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da da Cavit karakteri ile rol almakta. halen Camdaki Kız dizisinde rol alıyor.

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy, Peyami isimli bir modacıya hayat verecek. Evlenmek için kendisine gelinlik diktirmeye gelen kadına aşık olacak Peyami. Aşık olacağı gelin adayı Esvet’i ise Esra Bilgiç oynayacak.