Ana sayfa Sosyal Medya İşte İngiltere’ye yerleşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra sokaklarındaki keyifli anları

İşte İngiltere’ye yerleşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra sokaklarındaki keyifli anları

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birlikte başrolünde oynadıkları Binbir Gece dizisinden sonra aşk yaşamaya başlayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, 2009 yılında evlenmişlerdi. Mutlu evliliklerinden 3 çocukları dünyaya gelen ünlü çift, kısa bir süre önce İngiltere’ye yerleşme kararı almıştı.

12 yaşındaki oğulları Ali, 2 yaşına giren oğulları Han ve henüz 4,5 aylık olan kızları Leyla’yı Londra’da büyütme kararı alan çiftin, işleri oldukça Türkiye’ye gelip gidecekleri öğrenildi. Şu sıralar ikisi de bir projede yer almayan oyuncu çift, çocuklarını da alarak Londra’ya yerleştiler.

Bergüzar Korel, zaman zaman yeni evlerinden ve hayatlarından fotoğraflar ve videolar paylaşıyor. Sakin bir kasabaya yerleştikleri anlaşılan çift, şehrin sakin parklarında çocuklarını gezdiriyor.

İşte İngiltere'ye yerleşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra sokaklarındaki keyifli anları 7

Bergüzar Korel, hayranları, sevenleri için paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Yeni yaşamlarında çok mutlu oldukları gözlenen çiftin son videoları da bu mutluluklarını ortaya koymakta.

Çocuklarını evde bırakan çiftin, Londra sokaklarında neşe ile dolaştığı anları da yine Bergüzar Korel sosyal medyadan paylaştı.

Bir süredir evlerini dekore ettiklerini Korel, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla göstermekteydi. Güzel havayı fırsat bulan çift, elele sokakta dolaşırken videolarını yayınladılar. Bu anlar hayranlarından da beğeni aldı.

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin o neşeli anları…

Korel’in instagram sayfasından yaptığı paylaşıma ‘Çocuklarsız 3 saat’ notunu düştüğü de görülmekte.  Oyuncu,  geçtiğimiz günlerde eşi Halit Ergenç ile bindikleri bir toplu taşıma aracında da video çekerek hayranlarıyla paylaşmıştı.