Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in heyecanla beklenen yeni dizisi Süslü Korkuluk nerede çekiliyor?

Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in heyecanla beklenen yeni dizisi Süslü Korkuluk nerede çekiliyor?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Aylardır yaşadığı talihsizlikler sebebiyle çekimi yılan hikayesine dönen Süslü Korkuluk dizisi nihayet çekimlere başladı. Dizinin ilk sahneleri Kırklareli’nde çekiliyor. Bu sıra dışı mekan dizilerin çok da yabancı olmadığı bir yer.

Başrollerde Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç’i bir araya getirecek iddialı dizi Süslü Korkuluk Netflix’te ekrana gelecek. İlk duyurusu yapıldıktan sonra büyük sorunlar yaşayan dizinin çekimlerine en nihayet kısa süre önce başlandı.

Süslü Korkuluk dizisinin ilk sahnelerinin çekimleri Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kışlacık köyünde gerçekleştiriliyor. Deniz kıyısındaki bu köy yemyeşil doğasıyla dikkat çekiyor. Çağatay Ulusoy Kışlacık köyüne yabancı değil. Zira daha önce yönetmenliğini üstlendiği Kuş isimli kısa filmin çekimleri de bu köyde gerçekleştirilmişti. Bunun yanı sıra Menajerimi Ara dizisinin bazı sahneleri de bu köyde çekilmişti. Gelen bilgiye göre Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Peyami karakterinin geçmişe yönelik sahneleri bu köyde çekiliyor.

Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in heyecanla beklenen yeni dizisi Süslü Korkuluk nerede çekiliyor? 9 Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in heyecanla beklenen yeni dizisi Süslü Korkuluk nerede çekiliyor? 10 Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in heyecanla beklenen yeni dizisi Süslü Korkuluk nerede çekiliyor? 11

Çok büyük bir iddiayla gelen Süslü Korkuluk dizisinin oyuncu kadrosu da çok çarpıcı isimlerden oluşuyor. Dizide Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in yanı sıra Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Engin Şenkan gibi usta isimlerin yanı sıra Ece Sükan yer alıyor.

Çağatay Ulusoy’ın Peyami isimli bir terziye hayat vereceği dizide, aşık olacağı ve dükkanına gelinlik diktirmek için gelen Esvet’i de Esra Bilgiç’in oynayacağı biliniyor. Olgun Şimşek ise Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağı belirtiliyor. Engin Şenkan, Peyami’nin dedesini, Ece Sükan da sağ kolu Suzi’ye hayat verecek.

Bu arada dizinin çekimleri başlarken senaryo ekibi de hummalı bir çalışma içerisinde. İlk olarak TV8’le anlaşılan dizinin bölüm senaryoları ulusal kanala uygun olarak çok uzundu. Ancak Netflix’teki dizilerin bölüm süresi en fazla bir saat civarı oluyor. Dolayısıyla senaryo grubu bölümleri dijital platforma uygun hale getirmek için senaryonun tümünü yeniden elden geçiriyor.