Ana sayfa Sosyal Medya Türkiye’de beklediği ilgiyi görmeyen Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun filmi Sen Yaşamaya Bak Fransa’yı salladı!..

Türkiye’de beklediği ilgiyi görmeyen Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun filmi Sen Yaşamaya Bak Fransa’yı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sen Yaşamaya Bak isimli film geçtiğimiz hafta Netflix’te yayına girdi.

Film, özellikle uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver hayranları tarafından büyük heyecanla bekleniyordu ancak büyük hayal kırıklığı oldu. Türk izleyiciler filmi çok klişe buldu.

Film, sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler tarafından pek de olumlu eleştiri almadı. Filmin konusunu çok klişe bulan izleyiciler tek izleme sebeplerinin Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu olduğunu söylediler.

Ancak durum Fransa’da farklı. TV eleştirmeni Sina Koloğlu’nun sosyal medya paylaşımı Sen Yaşamaya Bak filminin Fransa’da çok sevildiğini ortaya koydu.

Türkiye'de beklediği ilgiyi görmeyen Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu'nun filmi Sen Yaşamaya Bak Fransa'yı salladı!.. 7

Sina Koloğlu, ‘Türk filmi Fransa’da Netflix’î salladı’ başlıklı yazısında Sen Yaşamaya Bak filmi ile ilgili şu ifadeleri kullandı; Her ülkedeki Netflix ‘Top 10’ listesi değişik oluyor. Fransa’nın Netflix ‘Top 10’ listesinde geçtiğimiz hafta(21 Mart) bir Türk filmi bu listeye girdi; Sen Yaşamaya Bak.

Reste La Vie  adı ile yayınlanan film platformun ‘En Çok İzlenen 10 Film’ listesinde. Şu sıralar altıncı. Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı film, oyunculuğun yanı sıra hikayesi ile de etkili oluyor. Senaryo Hakan Bonomo ve yönetmen Ketche…

Sina Koloğlu, ünlü Cosmopolitan Dergisi’nde film için yapılan  ‘7. Koğuş’taki Mucize’yi sevdiyseniz, bu yeni dram da aynı keyfi verecek. Sizi önceden uyarıyoruz, mendilleri çıkarın, ‘Reste La Vie’ alt üst eden bir film’ şeklindeki yorumların da etkili olduğunu belirtti.

Ayrıca ülkedeki  AlloCine sitesi; Sen Yaşamaya Bak filmi için, ‘Sıradan bir aşk hikayesi zannedilebilir. Arkasında çok heyecan verici ve alt üst eden bir hikaye gizli’ ifadelerini kullandı.