Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine çok farklıydı!

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine çok farklıydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Hakan Muhafız dizisinin 3. ve final sezonu ile bir süredir gündemdeydi. Geçtiğimiz hafta Menajerimi Ara dizisine de konuk olan oyuncu, uzun sakalları ile dikkatleri çekmişti.

Menajerimi Ara dizisinin çekimleri sırasında uzun sakalları ve bıyıkları ile orman içinde farklı bir görüntü çizen ünlü oyuncu, doğum günü paylaşımında ise yeni tarzıyla hayranlarından ilgi gördü. Aşağıdaki fotoğrafı dizideki Çağatay Ulusoy’un halini net bir şekilde anlatıyor.

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine çok farklıydı! 8

23 Eylül 1990 doğumlu olan oyuncu, 30. yaş gününü kutladı. Pasta üfleyen ve bu anı da instagram hesabından paylaşan oyuncu, yeni imajıyla da ilk kez hayranlarının önüne çıkmış oldu.

Sakallarını kesen ama bıyık bırakan ve uzayan saçlarıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu, doğum günü dileklerini de mesajında şöyle sıraladı:

“Yaptığınız iyiliklere vesile olmanın mutluluğunu yaşıyorum yeni yaşımda. Bu mumu üflerken güzel kalplerinizin hep iyilikle ,mutlulukla karşılaşacağı bir hayat diliyorum sizlere. Bütün hediyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.”

Çağatay Ulusoy yeni imajıyla yine çok farklıydı! 9