Ana sayfa Sosyal Medya Meriç Aral’ın vedası, Nehir Erdoğan’ın tırtıllı mesajı, Demet Özdemir’in zarafeti!

Meriç Aral’ın vedası, Nehir Erdoğan’ın tırtıllı mesajı, Demet Özdemir’in zarafeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya paylaşımları ile hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Kırmızı Oda dizisine başlayan Meriç Aral’ın yaza vedası, Nehir Erdoğan’ın etkileyici mesajı ve Demet Özdemir’in zarafeti de instagram’dan yansıyanlar arasında.

Ünlü oyuncu Meriç Aral, yer aldığı Kırmızı Oda dizisiyle sezona iyi başlayan isimler arasında. Dizi, çok beğenildi ve reytingleriyle de ilgiyi üzerine çektiğini gösterdi. Başrolde yer alan Meriç Aral da kariyerine yine iddialı bir yapımla devam ediyor. Yaza veda paylaşımı da yapan oyuncu, “Bu yazın da bir anıya dönüştüğünü kabul ediyor ve sevgilerimi iletiyorum” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Meriç Aral'ın vedası, Nehir Erdoğan'ın tırtıllı mesajı, Demet Özdemir'in zarafeti! 9

Benim Adım Melek dizisinin ikinci sezonuyla ekrana yeniden dönüş yapan Nehir Erdoğan, enerjisi yüksek paylaşımları ile sosyal medyada hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Dizideki performansı ile de takdirleri kabul eden oyuncu, sosyal medyada ise neşeli kimliğini her fırsatta yansıtıyor. Verdiği mesajlarla da ilgi gören oyuncunun son paylaşımı da dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

kara bulut da sensin, yağmurdan sonraki ilk hüzme de…sevgiliye cilve de sensin, yavruna ana-baba da…denizin kıpırtısı da,dağın başındaki o kovuktaki hayat da..otobandaki tırtıl da.sensin. günaydın.günün mutlu geçsin.

Meriç Aral'ın vedası, Nehir Erdoğan'ın tırtıllı mesajı, Demet Özdemir'in zarafeti! 10

Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezon çekimlerine başladı. 30 Eylül’de yeniden ekrana dönecek olan dizide Zeynep karakterini canlandıran oyuncu, hayran kitlesini de artırıyor.

11 milyonu geçen instagram hesabından yaptığı her paylaşım ile olay olan oyuncu, 500 binden fazla beğeni aldığı, güzelliğini sergilediği aşağıdaki fotoğrafıyla takipçilerinden yine iltifatlar aldı.

????

Meriç Aral'ın vedası, Nehir Erdoğan'ın tırtıllı mesajı, Demet Özdemir'in zarafeti! 11