Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin hayranlarına müjde! Yeni dizisi Destan sete çıkıyor!

Ebru Şahin hayranlarına müjde! Yeni dizisi Destan sete çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan Hercai dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve kariyerinde ciddi bir sıçrama gerçekleştiren Ebru Şahin, yeni dizisi Destan’la ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Eylül ayında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak dizinin seti için geri sayım başladı.

Bozdağ Film tarafından çekilecek olan Destan dizisi, Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden önceki 9. yüzyılda bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkını anlatacak. Dizide Ebru Şahin’le birlikte başrolü Edip Tepeli paylaşacak. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Tepeli, Batuga karakterini canlandıracak.

Dizide rol alacakları açıklanan isimler arasında Selim Bayraktar, Buse Meral ve Elif Doğan yer alıyor. Bu arada dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı son açıklanan isim Deniz Barut oldu. Barut’u en son Star TV’de yayınlanan Sol Yanım dizisinde izlemiştik.

Ebru Şahin hayranlarına müjde! Yeni dizisi Destan sete çıkıyor! 7

Destan dizisinin oyuncularının önemli bir kısmı belli oldu. Dolayısıyla dizinin çekimleri için de geri sayım başladı. Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Destan dizisi için çekimlerin ağustos ayı sonunda başlayacağı öğrenildi.

Dizide Akkız karakterini canlandıraca Ebru Şahin de bir süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada çekimlere ağustos ayında başlayacaklarını belirtmiş ve şunları söylemişti:

“Sekizinci yüzyılda geçen bir dönem dizisi. Hazırlıklara başladık şu an. Eğitim aşamalarımız var. Ağustos gibi çekime başlamayı düşünüyoruz. Güzel bir sezona başlayacağız.”