Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un başrolündeki Süslü Korkuluk dizisine yürekleri hoplatacak sürpriz isim!

Çağatay Ulusoy’un başrolündeki Süslü Korkuluk dizisine yürekleri hoplatacak sürpriz isim!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – OGM Picture imzalı yeni Netflix dizisi Süslü Korkuluk’un hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Çağatay Ulusoy’un Peyami adlı terziye hayat vereceği dizide başarılı oyuncuya başrolde Esra Bilgiç, Salih Bademci ve Olgun Şimşek eşlik edecek.

Engin Şenkan’ın da kadrosunda yer alacağı ve yakında sete çıkması planlanan Süslü Korkuluk ekibine yeni bir isim katıldı. Oyunculuğun yanı sıra modellik ve stil danışmanlığı yapan Ece Sükan dizinin kadrosuna katılan isim oldu. Cem Karcı’nın yöneteceği dizide Ece Sükan, Peyami’nin sağ kolu Suzi’yi canlandıracak.

Geçtiğimiz sezon Gülperi dizisiyle yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapan başarılı isim, 10 yıl aranın ardından hayranlarıyla buluşmuştu. Avukat Şeyma karakterine hayat veren Ece Sükan, başarılı bir performans sergileyerek takdir toplamıştı.

Çağatay Ulusoy’un başrolündeki Süslü Korkuluk dizisine yürekleri hoplatacak sürpriz isim! 7

İlk olarak TV8’de yayınlanacağı açıklanan ve hatta bir tanıtımı da çekilen Süslü Korkuluk dizisi, yapımcı ile kanalın anlaşamaması üzerine yapılan görüşmeler sonrasında Netflix ile anlaşıldığı açıklanmıştı.

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy, Peyami isimli bir modacıya hayat verecek. Evlenmek için kendisine gelinlik diktirmeye gelen kadına aşık olacak Peyami. Aşık olacağı gelin adayı Esvet’i ise Esra Bilgiç oynayacak.