Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Dolunay’dan müjde! Birisi dizi olmak üzere iki proje birden geliyor!

Ozan Dolunay’dan müjde! Birisi dizi olmak üzere iki proje birden geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Netflix için hazırlanan Merve Kült isimli yeni film projesinde Ahsen Eroğlu ile birlikte başrolde yer alacak. Bizi Ayıran Çizgi isimli dijital dizi projesindeki etkili performansının ardından oyuncu, Misafir isimli televizyon dizisinde Giray karakterini canlandırmıştı. Ancak bu proje, önceki sezondaki projesi gibi yine kısa süreli oldu.

Televizyon dizileri konusunda son iki sezondur şanssızlık yaşayan oyuncu, gelen teklifler arasında Merve Kült isimli sinema filmini tercih etti. Ozan Dolunay hayranlarına müjde vererek 2-3 gün içinde sete çıkarak çekimlere başlayacaklarını duyurdu. Sırça isimli tiyatro oyununu izlemeye sevgilisi Pelinay Yiğit ile birlikte katılan oyuncu, heyecanlı bir süreç içinde olduğunu söyledi.

Ozan Dolunay, “Bayadır devam eden bir heyecanlı bir süreç. Çekimler bir, bir buçuk ay kadar sürecek. Bende ona hazırlanıyorum” dedi. Önceki sezon İyi Günde Kötü Günde ve bu sezon da Misafir isimli dizilerin kısa sürmesi oyuncu adına talihsizlik olmuştu.

Muhabirlerin bu konuyu hatırlatması üzerine Ozan Dolunay, “Olabiliyor bizim sektörde, işlerin devamı bazen oluyor bazen olmuyor. Normal karşılamak lazım. Dijital platform yada televizyon olarak değil de, okuduğum senaryonun beni etkilemesi, benim ne kadar iyi performans verebileceğim önemli. Okuyorum bir şeyler var gibi. Kesinleşince konuşuruz” dedi.

Ozan Dolunay bu sözleri ile birlikte yakında bir televizyon dizisi için de anlaşma yapabileceğinin mesajını vermiş oldu. Oyuncunun Merve Kült isimli sinema filminin çekimlerinden sonra bir projede yer alma ihtimali çok güçlendi.

Bazı dizi projelerin kısa süreli olmasının işin doğasının bir parçası olduğunu, bir emek ve alışma süreçleri olduğunu anlatan Ozan Dolunay, bu tür durumlardan çok da etkilenmediğini sözlerine ekledi.

Ahsen Eroğlu ile buluştuğu yeni projesinin heyecanını yaşayan Ozan Dolunay, güçlü bir oyuncu kadrosu ile birlikte sette yer alacak.

Zuhal Olcay, Olgun Toker, Esra Akkaya, Hasibe Eren, Ege Aydan ve Ahu Yağtu gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Merve Kült isimli sinema filmi, Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” isimli romandan uyarlandı.

Ceylan Naz Baycan ve Cemal Alphan’ın hikayesini birlikte yazdıkları Merve Kült filmi, 28 yaşında Halkla İlişkiler Müdürü olan Merve’nin hayatını anlatıyor.

Kitapta karakterin zaman zaman söylediği küfürler, bağrışmalar ve hayat içerisinde yaşadığı komik olaylar anlatılıyor. Geçirdiği baygınlıklar sebebiyle hastaneye kaldırılan Merve, panik atak hastası olduğunu öğreniyor. Hastalığını kabul etmemesi, sevgilisinden ayrılması, annesinin laflarından sıkılıp arkadaşlarının yanında kalmaya başlaması ve ardından gelen felaketler hepsi onu buluyor.