Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisi için ikinci bölüm büyük sınav olacak!

Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisi için ikinci bölüm büyük sınav olacak!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gaddar isimli Fox TV dizisi geçen hafta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti dizilerinin çok güçlü olduğu Cuma akşamları reyting rekabetinde iyi başlangıç yapan Gaddar dizisinin geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çektiğini biliyoruz.

Özellikle de Çağatay Ulusoy hayranları çok büyük bir destek ile Gaddar dizisinin sosyal medyada öne çıkartmak için çaba harcıyor.

Dizinin ikinci bölümü 26 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak ve bu bölümde elde edilecek reytingler çok önemli olacak. Zira Gaddar dizisinin ilk bölümde iyi sonuçlar almasının ardından izleyicilerden ne kadar ilgi göreceği asıl 2. bölüm sonuçları ile daha iyi bir şekilde anlaşılacak.

Gaddar dizisinin 2. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. İşte dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar:

Dağhan Samet’in ailesini korumak için Müdür’ün verdiği işi mecburen yapmaya karar verir ve Yüksel’in evine gelir ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşır, ayrıldığı sevgilisi Aydan.

Yaşadığı hayal kırıklığını atlatmaya çalışırken tekinsiz tipler evi basar, Aydan ve Dağhan kendilerini tehlikenin ortasında bulur. Bir yandan bu tehlikeden kurtulmaya çalışırken bir yandan parçalanmış aşklarını umutsuzca tamir etmeye çalışırlar.

Dağhan öte taraftan dağılmış ailesini toplamakla meşguldür. Başını belaya sokup karakolluk olan Rüzgar’ı alıp eve götürür, babasıyla barıştırmaya çalışır. Bir adamla kaçtığı söylenen kız kardeşi Yağmur’u da bulmak isterken Müdür’ün verdiği yeni hedef onu başka bir çıkmazın içine çeker.

Dağhan yeni ve daha güçlü düşmanlar edinir. Gürkan, Samet’in ölümündeki olayla Dağhan’ın bir bağlantısı olduğundan neredeyse emindir ve işin peşini bırakmaz.

Dağhan, Müdür’ün verdiği yeni görevle uğraşırken kardeşini öldürdüğü Zafer’in hastaneden kaçtığını ve peşine düştüğünü öğrenir. Zafer intikamını almak için soluğu Dağhan’ın evinde alır.