Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Gemiler Yaktım dizisi sezonun talihsiz projelerinden birisi oldu!

Ne Gemiler Yaktım dizisi sezonun talihsiz projelerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

Deniz Baysal ile Devrim Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi, bu sezona iddialı başlayan projelerden birisiydi. İki genç kadın oyuncunun başrolünde yer aldığı dizinin düşük reytingler alması büyük talihsizlik oldu.

Berk Hakman gibi özellikle kötü adam karakterlerini çok başarılı şekilde canlandıran usta bir ismin de başrolünde yer aldığı dizide, bir diğer etkili oyuncu da Erkan Kolçak Köstendil oldu…

Hem oyunc kadrosu hem de hikayesi ile izleyicileri çok etkilemesi beklenen Ne Gemiler Yaktım isimli dizi, ne yazık ki bu beklentiyi karşılayamadı. Düşük gelen reytingler sonrasında ise 8. bölüm final olarak kararlaştırıldı.

Pazar akşamı Ne Gemiler Yaktım dizisi final bölümü ile Show TV ekranında son kez izleyicilerle buluşacak.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı dizi ‘Ne Gemiler Yaktım’ın final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Yasemin’in Toprak’a “Seni seviyorum” dediği ve ardından Halil’i öldürdüğünü itiraf ettiği tanıtımda Neriman’ın “Rutkay yapma!” haykırışlarının sebebi merak konusu oluyor.

Fidan’ın ani bağırışı dikkat çekerken, Toprak, Yasemin’e “Bitti” diyor. Yasemin’in itiraflarından sonra ikilinin arasında neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ne Gemiler Yaktım son kez izleyicilerle buluşacak.