Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağla Demir uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndü!

Çağla Demir uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndü!

tarafından ker_def

Genç oyuncular arasında dikkat çeken isimlerden olan Çağla Demir, 2014 yılında Medcezir dizisindeki Ceren karakteri ile kariyerine başladı. Ardından Banu karakterini canlandırdığı Kara Sevda dizisiyle büyük çıkış yakalayan oyuncu, Siyah İnci, Kocamın Ailesi ve Elimi Bırakma dizi projelerinde de tecrübe biriktirdi.

Çukur dizisinde Leyla olarak izlediğimiz oyuncu, en son Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılmıştı. 2 yıldır setlerde yer almayan Çağla Demir, yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Çağla Demir, Ceren Taşçı, Deniz Altan ve Şimal Emür’ün başrolünde yer aldığı “KIYIDA” filmi çekimlere başladı. Filmin yönetmen koltuğunda Büşra Bilginer oturuyor.

Filmin senaryosunu Büşra Bilginer, Gizem Yıldız ile birlikte yazdı. Antalya-Side’de geçen ve dört kadının hikayesini anlatan filmin yönetmeni, senaristi, yardımcı yönetmeni ve sanat yönetmeni başta olmak üzere ekibinin büyük çoğunluğunu genç, kadın sinemacılar oluşturuyor.

Lotus Menajerlik’in yapımını üstlendiği ilk proje olan film, farklı karakterlere sahip ve birbirinden kopuk hayatları olan dört kız kardeşin babalarının ölümü üzerine doğdukları yerde bir araya gelmelerini anlatıyor.