Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’nın Lila’sı Buçe Buse Kahraman’dan yeni proje geliyor!

Yasak Elma’nın Lila’sı Buçe Buse Kahraman’dan yeni proje geliyor!

tarafından ker_def

Buçe Buse Kahraman yeni projesi ile yine şaşırtacak! 2018 yılında yayınlanan Çarpışma isimli dizideki Meltem karakteri ile dikkatleri çeken Buçe Buse Kahraman, ardından Yasak Elma dizisinde Lila karakterinde çok başarılı işler yaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Livya karakterinde de kendini bir hayli geliştiren oyuncu, son olarak da Baş Belası dizisinde Nermin olarak izleyicilerle buluşmuştu. Oyuncu şimdi de ikinci sinema filmi için sete çıktı. 2017 yılında Kötü Çocuk filminde de rol alan oyuncu, şimdi de Kıyıda isimli filmin kadrosuna katıldı.

Yasak Elma'nın Lila'sı Buçe Buse Kahraman'dan yeni proje geliyor! 8

Ceren Taşçı, Çağla Demir, Buçe Buse Kahraman ve Şimal Emür’ün başrolünde yer aldığı “Kıyıda” filminin çekimleri tamamlandı. Film hem tarihin hem de doğal güzelliklerin kalbi olan Antalya Side’de çekildi.

Dört kız kardeşin babalarının ölümünden sonra tekrar doğdukları yerde bir araya gelmelerini anlatan filmin senaryosunu Gazeteci Gizem Yıldız ve Büşra Bilginer birlikte yazdı.

Bugüne kadar birçok başarılı projelerde izlediğimiz Ceren Taşçı, Çağla Demir ve Buçe Buse Kahraman’ın bir araya geldiği proje aynı zamanda oyuncuların ilk kez bir festival filminde yer alma özelliğini taşıyor.

Yasak Elma'nın Lila'sı Buçe Buse Kahraman'dan yeni proje geliyor! 9

Filmin cast direktörlüğünü Gizem Yıldız’ın yaptığı ekibin diğer oyuncuları arasında Sevde Zehra Yıldırım, Sandra Claes,Umut Orkun Eskibatman ve Alican Karaköse yer alıyor.