Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisiyle ilgili büyük tehlikeyi izleyici haber verdi!

Camdaki Kız dizisiyle ilgili büyük tehlikeyi izleyici haber verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin heyecan dolu hikayesine yönelik bazı eleştiriler bir süredir devam ediyor. Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan ikilisinin öne çıktığı üçüncü sezonda hikayenin ilerlemediğine yönelik eleştiriler artıyor.

Dizide Hayri ile Nalan karakterlerinin aşka doğru yürüyüşleri kimi izleyicileri, evli olmaları nedeniyle rahatsız ediyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda hem yasak aşk hikayesine dönüşmesi hem de hikayenin bir türlü ilerlememesi nedeniyle birçok kişi isyan noktasına geldi.

Dizide Nalan ile Hayri karakterleri üçüncü sezonun merkezinde yer alıyor. Birçok izleyici onların yasak bir aşka doğru adım adım ilerlemelerinden memnun değil. Ancak heyecanlı bir hikaye olması ve bu tür konuların toplumda yaşanan bir durum olması da ilginin yüksek kalmasını sağlıyor.

Camdaki Kız dizisine en yoğun eleştiri hikayenin ilerlemesinin çok yavaş olması olarak gözüküyor. Bu noktada dizi hayranları akıcı bir anlatım olmayınca sıkıldıklarını ve yavaş yavaş ilgilerinin azalmaya başladığını belirten yorumlar paylaşıyor.

Sosyal medyada hızla artan bu eleştiriler karşısında Camdaki Kız ekibinin şimdilik iyi giden reytinglere aldanmaması ve hikayeyi biraz daha hızlandırarak, yeni gelişmelerle izleyicilerin merakını artırması şart.

Birçok dizi, heyecan unsuru eksilince izleyici kaybediyor ve sonrasında senaryo daha heyecanlı hale getirilse bile kaybedilen izleyiciler geri dönmüyor. İşte Camdaki Kız da şimdilik her şey iyi gidiyor gibi gözükse bile, hikaye akıcı bir şekilde ilerlemez ise izleyici kaybı tehlikesi ile karşılaşabilir.