Ana sayfa Kadın Haberleri Çağla Şıkel’in ‘tostumu yedim, odamda bekliyorum’ olayı yeniden gündemde!

Çağla Şıkel’in ‘tostumu yedim, odamda bekliyorum’ olayı yeniden gündemde!

tarafından ker_def

Mayıs ayında sunucu Bircan Bali ile 5 yıllık evliliğini bitiren eski manken Şenol İpek, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu.

Manken Çağla Şıkel’in 2002 yılında, Yüksel Ak ile evli olan eski manken Şenol İpek’e gönderdiği “Tostumu yedim, odamda bekliyorum” mesajı olay olmuştu.

Nişanlısı Nur Şipka’ yla programa katılan Şenol İpek, samimi açıklamalarda bulundu.

“BİZİM TELEFONUMUZ DEĞİLDİ”

İşte Şenol İpek’in açıklamaları:

“Zannettiğiniz şey sizin o dönem basından görüp, duyduğunuz şeyler. Bir olayı tamamıyla irdeleyip, de-tayını gerçekliğini bilmeden elinize klavyeyi alıp, belden aşağı eleştirmeyin insanları. Bu kul hakkına girer. Böyle bir odaya gitme, odaya davet etme böyle bir şey yok. O zaman da bas bas bağırıp söylediğimizde, altını çizdiğimizde yapamadık, beceremedik.Orada telefondan bir görüntü yapılıyor, bizim telefonumuz değil ki o zaten. O mesajmış gibi gösteriliyor. Hep beraber Kıbrıs’a yılın mankeni ödüllerini almaya gitmiştik. Aşağıda bekliyorduk, onlar üst taraftaydı. ‘Geliyor musunuz, gelmiyor musunuz? Ben tostumu yiyip odaya döneceğim…‘ gibi bir mesaj. Olay bu. Ondan sonra orada başka bir gerginlik oluyor, bununla birleşiyor. 45 gün sonra ortaya çıkıyor zaten. 1-2 gün sonra olan bir şey değil.”

Çağla Şıkel'in 'tostumu yedim, odamda bekliyorum' olayı yeniden gündemde! 7

“ART NİYET YOKTU”

“Ben 10 gün utancımdan dışarı çıkamadım. Şu an bile bunu konuşmaktan son derece muzdaribim. Çağla çok değerli bir arkadaşım. Uzun yıllar biz birbirimizle hiç görüşmedik. Yıllarca yan yana gelemedik. Geçtiğimiz sene yan yana geldik. Çocuklarını gördüm. Çağla neredeyse benim çocukluk arkadaşım. Magazinde kriz yönetme olayı var ya, yönetemedik. Büyüklerimiz de yönetemedi. Şu an yeri geldiğinde ‘bu konuyu geçelim’ demek de samimi gelmiyor. Her yazılıp çizilen doğru olsa yandı ortalık. Bana işler geliyordu ben insanlara ‘Ben odadan çıkamıyorum’ diyordum. Etiler’de çok sevdiğim bir mekan vardı oraya gidemiyordum, insanlar beni görünce gülüyorlardı. Bana yazdığı mesajlarda asla art niyet yoktu.”