Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul dizi için durdu durdu, bakarsınız turnayı gözünden vurur

Çağlar Ertuğrul dizi için durdu durdu, bakarsınız turnayı gözünden vurur

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız Egemen karakteri ile yıldızını parlatan Çağlar Ertuğrul, 2012 yılından bu yana projelerde yer alıyor. Kurt Seyit ve Şura’da Yusuf ve Medcezir’de İnanç karakterleri ile büyük dikkat çekmişti.

Ancak Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizi oyuncu adına daha geniş kitleler tarafından daha da çok ilgi görmesini sağladı. Son 3-4 yıldır da ünlü oyuncu hayran kitlesini sürekli artıran bir grafik çiziyor. Sosyal medyada da hakkında birçok mesaj paylaşılan Çağlar Ertuğrul, kariyer basamaklarını ikişer ikişer çıkan isimler arasında bulunuyor.

En son Afili Aşk dizisinde Kerem Yiğiter karakterine hayat veren ünlü oyuncu, bir süredir suskundu. Oyuncunun pandemi sürecinde dinlenme süreci ise yakında bitebilir. . Çünkü yeni dizi için çalışmalar başladı ve Çağlar Ertuğrul da ilk düşünülen isimlerden birisi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, TRT için hazırlanmakta olan Tims&B’nin Teşkilat dizisi için ünlü oyuncu ile görüşmelerin başladığını duyurdu.

Henüz taraflar anlaşmış değil, ancak Çağlar Ertuğrul böyle iddialı bir projede yer alır ise kariyeri adına önemli bir adım atmış olacak. Bir de TRT’nin dizilerine ne kadar değer verdiği ve arkasında durduğu da iyi biliniyor.