Ana sayfa Dizi Fragmanları Arıza’ya dikkat, her şeyin altını üstüne getirecek!

Arıza’ya dikkat, her şeyin altını üstüne getirecek!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza’nın 11. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Ali Rıza şerefine verilen görkemli davetin göz kamaştırdığı tanıtımda Burak’ın kolunda Derya ile gelmesi dikkat çekerken, “Ben buraya bedel ödetmeye geldim!” sözleri planının ne olduğu konusunda merak uyandırıyor.

Muzaffer, Ali Rıza’ya dikkat etmesi gerektiğini yer altının anahtarının ona verileceğini söylüyor. Ali Rıza ise, “Ben o dünyanın altını üstüne getireceğim” diyerek oldukça iddialı bir söz söylüyor… Ali Rıza ile Halide’nin aşk dolu bakışları ise izleyenlerin yüreğine dokunuyor. Dizinin 11. bölümü çok hareketli ve aksiyon dolu geçecek.

Tolga Sarıtaş’ın başarılı oyunculuğunun yanı sıra Halide karakterindeki Ayça Ayşin Turan da hem performansı hem de güzelliği ile göz kamaştıracak. Arıza yeni bölümüyle yine izleyicilerine ekran başında heyecanlı anlar yaşatacak.

Fuat, Ali Rıza’nın şerefine büyük bir gece tertip eder. Yeraltı dünyasının önemli isimleri bu gecede boy gösterir. Şehmuz’a gelen bir haber ise geceye gölge düşürür. Burak konsorsiyumun dışında kalınca kendisine yeni bir iş ortağı bulur. Halide ise yeni açacağı polikliniğin heyecanı içerisindedir, Haşmet ise bu durumdan memnun değildir. Ali Rıza yeni makamında ilk vazifesini üstlenir ama Burak’ın ve yeni ortağı Numan’ın kurbanı olur, Şehmuz’la karşı karşıya gelir.

Arıza'ya dikkat, her şeyin altını üstüne getirecek! 7

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur’un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza’nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!