Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul, yine esprili bir videoyu patlattı! Hayranları mest oldu!

Çağlar Ertuğrul, yine esprili bir videoyu patlattı! Hayranları mest oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yakışıklı oyuncularından Çağlar Ertuğrul, zaman zaman sosyal medya hesabından paylaştığı esprili videolarıyla tanınıyor. Ertuğrul, yine sosyal medya hesabından komik bir video paylaştı, hayranları yorum yağmuruna tuttu.

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin yakışıklı ajanı Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul, özellikle kadın izleyiciler tarafından büyük ilgi gören bir oyuncu. Bugüne kadar genellikle romantik ve komedi dizilerde rol alan genç oyuncu Teşkilat dizisiyle kariyerine farklı bir yön verdi.

Çağlar Ertuğrul zaman zaman sosyal medya hesabından paylaştığı esprili videolarıyla da dikkat çekiyor. Ertuğrul, yeni çektiği komik bir videoyu hesabından paylaştı, videosuyla hayranlarını bir kez daha güldürdü.

Yetenekli oyuncu “128 ödüllü kısa filmim tüm otogarlarda” metniyle paylaştığı videosunda Konya Ovası olarak belirttiği dümdüz bir alanda, elinde cep telefonuyla yürüyor. Cep telefonuna bakarak yürüyen Ertuğrul dümdüz ve kocaman ovada bulunan ve üzerinde tel olmayan tek elektrik direğine çarpıyor.

Video, Çağlar Ertuğrul’un hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Bir izleyici “Teli olmayan elektrik veya telefon direği koskoca ovada. Unutmuşlar garibimi kalmış tek başına” diye yazdı.

Çağlar Ertuğrul, yine esprili bir videoyu patlattı! Hayranları mest oldu! 9

Bir başka izleyici de Çağlar Ertuğrul’a olan hayranlığını “35 saniye bomboş yürümeni izleyecek kadar sana aşığım” sözleriyle dile getirdi.

Çağlar Ertuğrul, yine esprili bir videoyu patlattı! Hayranları mest oldu! 10

Bir izleyici ise filmi ne kadar beğendiğini “Harikasın kaptan Oscar’ı hak eden kısa siyah beyaz bir film” sözleriyle yazdı.

Çağlar Ertuğrul, yine esprili bir videoyu patlattı! Hayranları mest oldu! 11